Új hozzászólás Aktív témák

• Szatyor95

senior tag

válasz Touch-ko #154 üzenetére

Nálam szerintem a Twitter tette be a kaput, mert 35-ig abszolút semmi baja nem volt. Majd holnap megint tesztelek egyet, csak a 36-ik nem a kék madár lesz. :) Kilőni nekem sem szokásom, nem egy olyan volt már, hogy 4-5 napig háttérben futott a YT, majd utána onnantól folytattam a videónézést, ahol megállítottam, és hasonlók. Ha havonta 1 alkalmazást kilövök, sokat mondtam.(Kivéve ha játszom és veszítek. :D ) Lapoknál én már 5 fölött rosszul vagyok. Egyszerűen nem látom át a dolgokat. Igaz ez PC-n is így van velem.

A programok újranyitását én nem tudom hogy tesztelték, de nekem eddig egyszer nem kellett várnom, maximum 2-3 másodpercet. Nem mondom, hogy kamu, csak furcsállom.

A topikhoz meg: Én igyekeztem nem flémelni, de elnézve a topik jelenlegi tartalmát... Fújj alma, megint nem tudja mit akar! Eddig tökéletes volt a 3.5 inch, aztán a 4 lett a tökéletes. Most meg a 4.7. Egy giga elég volt eddig. Most mégis meggondolták magukat. Szánalmas cég. ;] (Ne támadjon senki, poénkodásnak szánom. :D )

[ Szerkesztve ]

Nyugodj békében Integra!

Új hozzászólás Aktív témák