Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Csak elkeserít, hogy senki nem annak örül, hogy VÁLASZHAT sok telefon között, hanem itt is a pocskondiázás.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
alkatraz3000
senior tag
Én továbbra is azt gondolom. Ha az applenek nincsen vmi korszakalkotó terve az iOS-el, ami gyökeresen változtatja meg a teljes rendszert, akkor bőven eleg az 1gb ram. Viszont ha az imént említett dolog bekövetkezik, a jelenlegi generáció is csak egy rendesen kiherélt iOS-t kapna, ami azért enyhén negatív újdonság lenne nekünk.
Én egy átlagos user vagyok, nem érdekel mennyi lap van megnyitva safariban. Néha odatevedek, es azt látom hogy rengeteg, de sosem zavart bele semmibe. Újdonságkepp beraktam egy widgetet a noticenterbe, ami jelzi a ram mennyiséget. Jelenleg iPhone 6-on 23mb elérhető , iPad air 2-n 38-44. Megis teljesen hibátlanul megy a rendszer.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
munnergep
senior tag
LOL topik
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Tomi_Ohl
veterán
Látom megint áll a bál
Azért nem semmi néhány ember gondolkodása, vannak itt elvakult fanok és haterek is bőven
Meg persze reális gondolkodású emberek, akikből a trollok állandó támadásai olyanokat hoznak ki, amiket nem is gondolnak komolyanXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
GSPLR
senior tag
Megy a harc a dobogóért...
Huawei
-
dilajoska1
őstag
Akkor olvasd el amit s3nsitivity írt!!! Nem vitatkozom tovább mert látom nem érted mit akartam kihozni belőle !
Ja és a #152 hozzászolást pont nem az xposed-re értettem mert tudom hogy JB-vel is sokmindent meg lehet csinálni![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Blyan
félisten
válasz voyager4.4 #175 üzenetére
KB a bolti garancia fogalmát ki is meríti. Ja, amúgy nem csődölt be, lehetetlen tőlük sziamiaut venni. Mindig elfogyott. Mert ooolyan sokat adnak el belőle.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
madgie
titán
válasz dilajoska1 #188 üzenetére
Épphogy visszaolvasta... pörgessünk vissza a #152-es hozzászólásodhoz? Aztán jöttek a nagy példák, amit 5 perc JB után simán összehoz a keresztfiam is.
De én meghagynám a szájtépést másoknak, nincs nekem elég nagy mellényem ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Látom megjött a másik okos is!!!
Én csupán erre válaszoltam!
"Nekem nem kell semmit sem csinalni, hogy normalisan mukodjon a telefonom."
Tudom mi az a JB........ csak nem értettem miért hozod fel!
Na ez a baj néhány emberrel hogy az előzményeket nem olvassa és úgy szól bele és okoskodik!!!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
GSPLR
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
Nem erre gondolt a kollega hanem a root mivoltjára.
Nem sebesség miatt kell a root de mégis kell -> root -> xposed -> szabad kéz a testreszabásban, minden téren.Csak kifejtette mire értette a rootolást.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
madgie
titán
válasz dilajoska1 #184 üzenetére
Most tényleg bele akarsz menni abba, mit lehet JB-vel megcsinálni és mit nem? Csak mert úgy köszöntél be, mintha az Xposed framwork bármivel is többet érne, mint egy Big Boss repo egyhavi termése.
-
Szatyor95
senior tag
válasz Touch-ko #154 üzenetére
Nálam szerintem a Twitter tette be a kaput, mert 35-ig abszolút semmi baja nem volt. Majd holnap megint tesztelek egyet, csak a 36-ik nem a kék madár lesz. Kilőni nekem sem szokásom, nem egy olyan volt már, hogy 4-5 napig háttérben futott a YT, majd utána onnantól folytattam a videónézést, ahol megállítottam, és hasonlók. Ha havonta 1 alkalmazást kilövök, sokat mondtam.(Kivéve ha játszom és veszítek. ) Lapoknál én már 5 fölött rosszul vagyok. Egyszerűen nem látom át a dolgokat. Igaz ez PC-n is így van velem.
A programok újranyitását én nem tudom hogy tesztelték, de nekem eddig egyszer nem kellett várnom, maximum 2-3 másodpercet. Nem mondom, hogy kamu, csak furcsállom.
A topikhoz meg: Én igyekeztem nem flémelni, de elnézve a topik jelenlegi tartalmát... Fújj alma, megint nem tudja mit akar! Eddig tökéletes volt a 3.5 inch, aztán a 4 lett a tökéletes. Most meg a 4.7. Egy giga elég volt eddig. Most mégis meggondolták magukat. Szánalmas cég. (Ne támadjon senki, poénkodásnak szánom. )
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében Integra!
-
s3nsitivity
addikt
Úr isten a jelenlétem nélkül tört ki az ios, android harc.. basszus miről maradtam le.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
madgie
titán
válasz alkatraz3000 #180 üzenetére
Hát itt bezony megvan az a színvonal
-
Fejvadi
nagyúr
válasz voyager4.4 #175 üzenetére
Csak egy példa
-
madgie
titán
válasz dilajoska1 #172 üzenetére
Mert a jailbreak amúgy egy tánc.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz dilajoska1 #172 üzenetére
Nem tudja mi az, olvasd miket ír és rájössz mennyi a lemaradás
-
dilajoska1
őstag
Pedig ez így van. Pl Xposed framework hogy a felületet a saját ízlésemre alakítsam vagy a reklám letiltó ......
de ezek a rendszer sebességén nem dobnak semmit[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
csapassátok!
Huawei
-
Blyan
félisten
válasz dilajoska1 #168 üzenetére
Az 1. érv LOL.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dilajoska1
őstag
válasz Touch-ko #164 üzenetére
1. Nem azért rootolom okoska hogy jól működjön hanem azért mert pár alkalmazás csak rootal működik
2. A közeli családban jópáran használnak iphonet sőt pár dolgot nekem is kellett beállítanom rajtuk de ez lényegtelen
3. Amiket felhoztál nekem tényleg eggyenlő a nullával mert nem használnám még iphonem lenne akkor se de ez már felhasználótól függRáadásul ezeket úgy írom hogy fele olyan erős hardver nincs a telefonomba mint a te iphoneodba és minden smooth és fagyás nélkül működik úgy hogy folyamatos 16db 3rd app fut folyamatosan a háttérbe!!!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem látom be minek vesződjek Veled. A tények nem érdekelnek, csak, hogy Xiaomi meg olcsóbb, hogy ennek mi oka van, milyen hatással van a piacra, le se szarod. Rendben, de akkor meg tűnj el a kínai topikokba ott okoskodj.
Amúgy ha így nézem Mi4 16GB idehaza 140.000 az edigitálnál (szervizhálózat nuku), ugyanennyiért pl a patrnerogsm-nél kapni i5S-t, tessék tök egyárban vannak, teljesítménykülönbség sincs. A support ugyanolyan.
Viszlát.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Lenovo csak úgy. hogy megvette a másik Amcsi nullát, mert szarul tudták bután tartani a fanjaikat. Sok vicceset írsz, ezért olvaslak továbbra is, de vicc lenne válaszolnom olyannak aki csak egy írányba lát. Nézd meg az új Xiaomi MiNote Pro-t és zokogj, mire eléritek ezt a szintet.
-
Touch-ko
őstag
válasz dilajoska1 #152 üzenetére
LOL.. Ebbol latszik, hogy sosem hasznaltal meg Apple termekeket Majd ha ez elerheto lesz Androidon is, akkor majd orulni fogsz neki..
Mit tudsz? Rootlni? Hackelni? Hat az fontos, hogy jol mukodo rendszert kapj ugye?
Nekem nem kell semmit sem csinalni, hogy normalisan mukodjon a telefonom. -
dany1710
csendes tag
Többi telefon gyártó régota kifejlesztete most az iphone is gyorsabb telefont csinál.
-
dilajoska1
őstag
válasz Touch-ko #156 üzenetére
Ezt az egymás alatti posztolgatást szerintem fejezd be!!!! Minden Topicban ezt csinálod Tisztára nevetséges vagy már ne is haragudj amit minden apple topicban csinálsz!!!
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
válasz TheBikerider #141 üzenetére
Legalabb jonnek ra frissitesek. Nekem is iPad3-am van teny hogy lassult, de 8.1 ota gyorsabb lett.
iPhone4S-em nincs, de azon is javitott a 8.1Tamogassa csak. Legalabb jonnek ra hibajavitasokes biztonsagi frissitesek.
-
Touch-ko
őstag
válasz Szatyor95 #131 üzenetére
" ki kellett uriteni a memoriat.."
Nah errol beszelek. Sosem hasznalok 8-9 tab-nal tobbet, de nem is kell kiloni fagyas miatt applikaciotMellesleg ha mar memoria: Van video tesztoldalakrol ahol 2-3 Gb-s telefonokat ahol a telefonokra X program ujranyitasakor (ami memoriabol tortenik) messze gyorsabb volt. Konkretan a HTC-re 57 sec-et vert, pedig abban nem 1 GB memory van..
-
Blyan
félisten
Hol pereljenek Te jól értesült? Kínában? Próbáltak már pár pert rengeteg ottani cég ellen, hát körbenevették őket. Kínán kívül meg csak viszonteladók vannak, Xiaomi konkrétan semmi.
A cég arculatáról beszéltem, tessék megmutatom mire gondolok:Tudod mitől a harmadikok (valójában negyedikek, mert a Lenovo a harmadik.)? A kínai eladásoknak köszönhetően. Pont. Ennek köszönhetően simán feljebb is léphetnek, de ettől még a globális brandként béka segge, ha meg ki akarnak onnan jönni, máris Samsungos magasságokban lesznek az árak.
Szerk: látom megelőztek.
Engem nem zavar a Xiaomi, magasról teszek rá. De a fanjaival és az okoskodó érveikkel tele a hócipőm.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Touch-ko #121 üzenetére
Amit felhoztál az kb = a nullával már bocsi!!! Akkor én inkább nem is sorolom mit tudok csinálni az androiddal amit te az iphonoddal soha az életbe . Inkább nem sorolom mert hosszú lenne!!!
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz alkatraz3000 #148 üzenetére
Ahogy a zöld kukám sem mióta megvettem...valami nem stimmel mi?
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
Fejvadi
nagyúr
Azért nem teljesen így van. A MIUI is Apple termék? Ha az lenne akkor nem fejlesztenék minden péntekre az újabb és újabb ROM-t. Megvan ott minden csak nincs felesleges rongyrátásra költve a pénz. Az Mi3, Note, Note 4G, MiNote, MiNote Pro, ezek szerinted hasonlítanak rá? A régebbieket nem is írtam. Az Mi4 ami hasonlít, nem is viszik úgy mint az összes többit. Nem is vitázom, mert nincs is min. Kiszálltam.
Ha minden úgy lenne, 4 év alatt nem fejlődtek volna a semmiből a 3. legnagyobb gyártóvá. Már rég perelnének h minden lopás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Eddig nem az volt hogy 1gb ram is sok az ios-nak ...? ja közben rájöttek hogy kicsit kevéske (safari beszarik miegymás ).
-
GSPLR
senior tag
Ez egy remek topik
Huawei
-
Blyan
félisten
Meg nincs semmi extra költségük, mint fejlesztés, SoC tervezés, licencek kifizetése, marketing, szervizhálózat, raktárak fenntartása, ehhez tartozó logisztika.
Összelegózás van csak, az egész márka és brand arculatát meg csak simán lemásolták az almásokról. Nem véletlenül nevezik a kínai Apple-nek őket.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Touch-ko #121 üzenetére
"...Esetleg mennyi ideig tamogatnak egy LG telefont es tabletet? Esetleg addig mondjuk mint az iPad2-t (2011-es modell, iOS8-cal)..."
Ismerősöm iPad 3 -ja legfrissebb iOS8-cal fut.Belassult neki,ideges is miatta.Nejem i4s-ét is belassította.Ez elég rossz érvelés,szvsz.,hogy pl.ezért is jobb egy iPhone.Inkább ne támogatná a régebbieket,mert csak rosszabb lesz.Szerintem.Hozzáteszem,szifonokat használtam én is és szeretem is.
HARLEY-DAVIDSON
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
-
henrik1
tag
egyébként az Apple-haterkedést valamiféle bejegyzett szekta keretein belül művelitek, vagy ezek egyéni akciók?
-
-
Szatyor95
senior tag
válasz Touch-ko #126 üzenetére
Nem nekem írtad, de kipróbáltam.
7-8 alkalmazást futtattam, mint a Messenger, a Viber, a BBM, a Hangouts, YouTube megállított videóval, a Galéria, meg még néhány valami. A Böngésző a legújabb Firefox. Így jutottam el 36-ig, ám itt a mobilos Twitterrel valami gond volt, mert se vissza nem engedett lépni, se másik oldalra. Emiatt mindent ürített a memóriából, így egyelőre legyen 35. Ha valaki ráér, majd megdönti.
Ezt egy Xperia Z-vel teszteltem, amiben 2 GB RAM van.
Nyugodj békében Integra!
-
catroot
veterán
Na, kezdődik a szokásos műsor...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
törölt tag
Ilyenkor bezzeg nem gáz, hogy van az a fránya Samsung. Mondjuk kíváncsi lennék, ha a ****** apple fanok tudják e, hogy az általuk olyan divatosan lesz*rozott gyártó készíti a telefonjuk nagy részét. Azok meg pláne magukhoz kapnának, akik a silány minőségű, noname gyártó alkatrészeivel felvértezett AMERIKAIIIII telefont vették meg.
voyager4.4: szifon szekta tagjai szerinted bevallanák?
Touch-ko: Amennyit akarok.
[ Szerkesztve ]
-
henrik1
tag
az volt már, h a blútuszon nem tudsz fájlokat küldeni? és nincs benne fm rádió!!!
vagy ezeket a megdöbbentő dolgokat ma már átbeszéltétek?
-
Touch-ko
őstag
válasz voyager4.4 #122 üzenetére
Most neztem, megnyitottam 26 tab-ot, semmi ujratoltes. A 27. Tabnal mar ujratoltott. Voltak kissebb, nagyob oldalak. Jah es a hatterben futott 6 alkalmazas, mint pl FB, messages, Netflix, Maps es Solitare...
Szerintem ez nem rossz 1GB memoriatol. Vajon mennyit tudsz megnyitni Androidon egy 3GB-s telefonnal?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Újratöltögeti rendesen az oldalakat. Ezért is kéne a 2 giga ram. iPad Air 2-nél már bizonyított.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Touch-ko
őstag
Egyszer kiprobaltam, hogy az iPhone6-nal csak akkor erzodik a memoria hiany nalam, ha meg volt nyitva 15 alkalmazas (iWork, iMovie, safari, RR3, es meg az osszes gyari app,) valaminy 13 tab a Safariban. A 14 tab hozzaadasakor mar ujratoltotte oket.. Szerintem ez eleg jo..
Am a teszteket elnezve SGS5 es M8-cal osszevetettek az iPhone-t. Kevesebb memoriaval joval gyorsabban toltotte be a memoriabol az alkalmazasokat, mint a Samsung vagy a HTC, amikben nem 1GB memory van..
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
LOL milyen flame megy itt. Erre is csak az alma képes meg a samsung
Következő egyszerű gondolat fogalmazódott meg bennem:Ok, hogy jól/jobban optimalizált az ios, DE pl. a weblapok csak nem mennek össze ijedtükben, hogy "húú most 1 iphone jelenít meg majd nem foglalok annyi ramot!" Szóval X böngészőlap után kész, fekszik az is. Nem ?
no fate but what we make
-
Touch-ko
őstag
Pl Pages dokumentumot megynyitni es Word doc-ba menteni.
Rendben: Continuity, handsoff: barmit meg tudok vele csinalni amit egy Androidos telefonnal es tablettel semmilyen root es hack utan nem tudnal.. Esetleg mondj arra peldat, hogy a Mac-en elkuldott iMessage-re hogyan tudsz valaszolni egy G2-vel.
Esetleg mutass arra Androidon (mondjuk G2-nel, amivel egy masilk LG tablettel) olyan okoszisztemat tud felepiteni mint egy iPad-iPhone paros. Ezetleg mennyi ideig tamogatnak egy LG telefont es tabletet? Esetleg addig mondjuk mint az iPad2-t (2011-es modell, iOS8-cal)
Vagy maradjunk a kameranal. Az egyik legjobb, nem hinnem, hogy a G2-nek van olyan jo kameraja mint az iPhone6-nak. Mar az 5S ellen is gyenge volt a mobilarena tesztje szerint..
Probalj meg egy iMovie szintu LG altal kiadott videovagoval videot kesziteni. Esetleg az LG SW csomagjaval Pages , Keynote es Numbers szintu doksikat sinalni.
Az Apple mar akkor SW-t fejlesztett amikor az LG VHS lejatszot kezdett gyartan.iVan arra lehetoseged, hogy az LG tabletjen megnyitott tabokat folytasd G3-on?
Mondom, teljesen felesleges lenne listat irnom, az Apple okoszisztemaja es egyenkenti HW-SW optimalizacioja messze jobb mint barmelyik Androide. Egyszeruen azert mert a SW es a HW egy helyrol szarmazik.
Az LG optimalizalhatja amennyire csak tudja de akkor sem erik el azt a minoseget optimalizacio teren mint az Apple.Nem akarok belemenni oldalakon at huzodo vitaba de ha tobbet akarsz tudni keress ra a neten..
Egyszeruen vannak dolgok amit az Apple jobban csinal mint masok. Nem mindent de nagyon sok mindent..PS: bocs a sok "esetlegert"
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Lirion
addikt
válasz Touch-ko #116 üzenetére
En olyanokat tudok vele csinalni amit Te a G2-vel almodban sem.
Mesélj mester, mit tud az iOS, amit az android nem!
"Nem tellik ra nem veszi meg"
-ebben nem ertem mi a rossz.Az a feltételezés a rossz benne, hogy valaki azért nem veszi meg, mert nem telik rá, azaz csóró. Elég sok iphone-os hajlamos arra, hogy lekezeljen másokat..
ne vegyel dragabb kornyeken lakast vagy hazat.
A ferrari rendben van, azt ne vegyél, de drágább környéken vehetsz, ha a házat valahogy ki tudod fizetni, ugyanis egy jobb környéken nem lesz több a rezsi költség, míg egy drága autót fenntartani is drága.
-
Touch-ko
őstag
"Nem tellik ra nem veszi meg"
-ebben nem ertem mi a rossz. Semmi bunkosagot nem irt ezzel.
Ha nincs eleg penzed, ne vedd meg a Ferrait, ne vegyel dragabb kornyeken lakast vagy hazat.Te G2-ot vettel en meg a tobbiek iPhone-t. En olyanokat tudok vele csinalni amit Te a G2-vel almodban sem. Ezzel az iPhone userek tobbsege igy van. Te hasznald a G2-det mi hasznaljuk az iPhone-t memoriakartya nelkul. Raadasul a 64 GB nekem boven eleg.
-
Carlas
senior tag
válasz alkatraz3000 #110 üzenetére
Én meg nem is ezt akartam kihozni ebből.
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
Carlas
senior tag
-
alkatraz3000
senior tag
Nem értem mit húzod fel magadat. Nekem sem telik BMW-re, egy 22 éves autóm van, amin a panelparkoloban kellet kuplungbowdent cserélni tegnap. Mégsem ugatom le ezért a BMW tulajt (nem arra gondolok, aki 2000-ért telitankolja a 15 éves 5-ős BMW-t)
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Lirion
addikt
Van egy Z ultrám, és ha a kamerát nem nézzük (mert az egy szar benne) ugyan az minz a ez a compact. Ergo erős közép kategória.
Ez a kijelentése világosan alátámasztja, hogy lövésed sincs a mobiltelefonokról és arról, hogy mi a felső- és a középkategória (így, egybe írva).
G2 fasza kár hogy a G3-at úgy elkúrták
Nagyon érdekelne, hogy mivel is, ugyanis minden szempontból fejlődött az elődhöz képest. Na persze aki szerint egy z3c vagy z ultra csak középkategória...
-
arn
félisten
A fenet nem... Felesegemnek is az van, a fonokom meg orokke ezzel idegel, hogy miert lassu a web a telojan. Az 5 sem egy matyohimzes mar - szvsz a nexus 4 keresztbeveri, ami a kortarsa, es felebe kerult.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Carlas
senior tag
Akinek nem tetszik vagy nem telik rá a teljes mondat. Nem értem mi ezzel a baj. Nem rád mondtam hanem sokszor ezt látni szóval WTF? Nekem konkrétan van olyan ismerősöm aki azért szaroz apple vagy más gyártó bizonyos cuccait mert nem tudja jelenleg megvenni és kitalál mindent.
G2 és i5 helyet én is azt vettem volna. G2 fasza kár hogy a G3-at úgy elkúrták
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz Touch-ko #104 üzenetére
Ez így van tökéletesen!
+ nem tudják elfogadni a hisztiző barmok hogy: Akinek nem tetszik vagy nem telik rá, nem veszi meg! Kész!De hát mégis a sok ilyen miatt örök téma lesz. De nem is ez a fő baj hanem az amikor okoskodók baromságokat írnak
Nah mind1 a témától elkanyarodott a fórum
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Az Apple azert nem tesz bele mem kartya bovithetoseget az iOS eszkozeibe, mert nem akar. Az ok egyszeru: iTunes.. A kiadokkal 10 eve amikor megallapodtak, pontosan arrol volt szo, hogy az Apple mindent meg fog tenni annak erdekeben, hogy az eszkozei ne legyenek kepesek illegalis uton beszerzett tartalmak tovabbadasara, lejatszasara. Emiatt van iTunes Store. Pont ugyanez van az AppStore-nal is. Egyszeruen ne tudd tovabbadni a fizetos alkalmazasokat ingyen.
A kompatibilitas egyszeruen nem erdekel. Ha veszek valamit, akkor az mukodjon..
Nem az Apple a legdragabb, vannak nala sokkal dragabb Samsung telefonok.. Az Apple-t meg kell fizetni, ez 1975 ota igy van. Ha tetszik, ha nem. A legolcsobb Edge nalunk pl tobb mint 34.000 HUF-al dragabb mint a a legolcsobb 6 Plus, vanlamint 68.000-tal dragabb mint a legolcsobb iPhone6..
Az uj iPad es iPhone 64GB-os verziok szerintem pedig alul van arazva, mert a 32GB-s kiesett es a 32GB arat kapta meg a 64GB-s verzio. Megtehette volna az Apple, hogy siman adja regi arban is.
A belepo szintu iMac a legolcsobb. Inflacios aron szamolva sosem volt meg ennyire olcso Macintosh, amiota az Apple Mac-eket arul. -
Szatyor95
senior tag
Én inkább úgy csinálnám, hogy két féle rendszert adnék ki. Az elsődleges a gyártói, a másodlagos pedig a Stock. Utóbbit nem is nehéz megcsinálni, mivel mikor fejlesztik a sajátjukat, tudtommal először az alap rendszert portolják a telefonra. Aztán lehet hülyeséget beszélek. De ez már nagyon off itt.
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében Integra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest