- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #69 üzenetére
Ezt olvastam annakidelyén, de értelem szerint nem veszek itthonra egyszeri használatra. Az érdekelne foglalkozik-e valaki ilyennel hogy vett egy ilyen gépet és pénzért kalibrálgat monitorokat...
-
janos666
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #55 üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy van-e olyan szervízféleség ahol párezerért megcsinálgatják az embernek ezt a mérőműszeres kalibrálgatást?
Mert nekem csak egy kis 19"-os ws LG monitorom van (júniusban vettem, ahogy néztem akkor a TN-es 20"-osk közt ezt hozták ki valahol legjobbnak egy tesztben...), de az olyan durván sárga volt alapon hogy szemre belőttem 20x jobbra, képzelem miket mérne egy ilyen cucc még most is...Most gondolkodom én is hogy a következő videókártám mellé kéne egy 20"-os nagyobb felbontású (1440-ről 1680-ra) és korrektebb szín- és kontrasztvilágú monitor.
Full-HD-set még nem mernék venni, mert egyrészt sávszél is iszonyat ha mindent 1080p-ben töltenék le, főleg hogy aztán 3-4 DVD5-re kéne szétírkálni vagy méregdrága blueray írót venni. A nagyobb gond meg ott lenne hogy játékokhoz ott már minimum lenne a 2 GPU gigányi vrammal...
Valami tipp 20" 1680x1050 és 100k alatt ami tűrhető képet ad? -
fLeSs
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #55 üzenetére
Volt régebben egy kalibrációval foglalkozó cikkünk (cikkarchívum), arra szoktunk hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest