- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
BusinessGuy #59 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez a cucc tud 4k120-at, illetve komoly képstabit, brutál sorozatot, követő fókuszt, meg egy csomó más nyalánkságot?
Igen, "automata" módban nem fogsz tőle elájulni, de egy komoly DSLR vagy MILC géppel sem full automata módban fotózol. A kérdés az, hogy full manuál beállítsok esetén, mennyi tartalék van a RAW-ban, mit tud bracketingelve, milyen tiszta a videó kimenet, stb.
Ha nem érted, nem neked való.
Ettől függetlenül, én is túlárazottnak tartom, minimum 100e forinttal olcsóbban kéne adni.
Ne azért húzd le, mert drága. -
roli543
őstag
válasz
A Sonyk nagyon jók üzemidőben, ne az akksi méretét vegyük alapul, sok gyártó pl 5-6 ezres akksikból nem hoz ki annyit, mint más 4000-ből.
Plusz a Sonynak vannak speckó akksi kímélő módjai, ezek már anno a Z1-emben is benne voltak és imádtam... pedig az mikor voolt már
-
Ricardo
titán
válasz
"Nézegetve a gsmarena tesztjét sajnos az történt amit vártam. Nagyítóval kell keresgélni mikor tud jobbat az aktuális prémium készülékeknél, hol tud jobbat hol nem, mindezt másfélszeres áron a tesztben szereplő készülék(ek)hez képest..."
Az kimaradt, hogy ez basic (minden automatikus) fotózás esetén van így. Ennek a készüléknek hozzáértő kezekben jön ki igazán az előnye.
Ez egy rétegtermék, nem az átlag insta celeb fogja kihozni belőle a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest