- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
philoxenia #166 üzenetére
Értem miről beszélsz. Egy céleszköz minden esetben jobb minőséget lő. Ez minig is így lesz. Felesleges ezen vitatkozni. Csak arra világítottam rá, hogy egy fotó értékét, nem kizárolag a nyers minőség határozza meg, függetlenül attól, hogy fontos összetevője, mégis, mindössze az egyik összetevője.
Példaként:
Jelenleg a világ legdrágább fotója. -
Ricardo
titán
Jól elvitatkoztok az eszközökről, de szerintem hogy milyen lesz a fotó, az legnagyobb mértékben attól függ kinek a kezében van. Egy jó érzékkel rendelkező embernél egy szerényebb eszközből is kategóriákkal jobb fotók "esnek ki", mint egy fotózás szempontjából kevésbé jó szemű felhasználó drága gépéből. Persze jobb vasból könnyebb jobb fotót kihozni, de a legnagyobb hangsúly magán a "fotóson" van.
-
Ricardo
titán
Egy szóval sem mondtam, hogy nincs nagyon túlárazva. Ettől függetlenül jó cuccnak gondolom, és szívesen megnézném mit hoznak ki belőle hozzáértő kezek.
"Kicsit olyan, mintha a burzsuj fotósaikat akarnák legombolni, mert ott tényleg nagyon jók és népszerűek, nem véletlenül épít az Alpha brandre."
Sajnos ez a "gomboljuk le a burzsuj (sznob?) felhasználókat" nem csak náluk van jelen. Elég csak az Apple 9000Ft-os törlőkendőjére gondolni. -
Ricardo
titán
válasz
BusinessGuy #59 üzenetére
"Nézegetve a gsmarena tesztjét sajnos az történt amit vártam. Nagyítóval kell keresgélni mikor tud jobbat az aktuális prémium készülékeknél, hol tud jobbat hol nem, mindezt másfélszeres áron a tesztben szereplő készülék(ek)hez képest..."
Az kimaradt, hogy ez basic (minden automatikus) fotózás esetén van így. Ennek a készüléknek hozzáértő kezekben jön ki igazán az előnye.
Ez egy rétegtermék, nem az átlag insta celeb fogja kihozni belőle a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest