- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Luck Dragon #43 üzenetére
Nem fog, a Xiaomi nem is akar bekerülni szolgáltatói kínálatba (legalábbis jelenleg nem). Más jellegű marketinget és terjesztést alkalmaznak ami úgy látszik beválik nekik. Tudtommal csak a Xiaomi online webshopjából tudsz rendelni illetve ugye vannak a kis ügyesek akik megveszik onnan majd továbbadják, ezeket kapod te alin vagy más shopokban.
Amúgy szerintem sokan félreértettek, engem rohadtul nem érdekel ha a Xiaomi másol, főleg, hogy azért kissé nyögvenyelősen lehet csak ráfogni, az meg, hogy egyes elemek hasonlítanak nah bumm... Minden telefonon vannak egyes elemek amik hasonlítanak. Azért nem értem, hogy miért kapnak agyvérzést egyesek ha nem mondhatják el 5x hogy ez vagy az van lemásolva. Amúgy a kínai módszer sokkal inkább szolgálja a fejlődést minden problémájával együtt is mint az amerikai szabadalmi trollkodás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest