- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemlehet
őstag
Nézd már meg... A Redmi Note-on nincs fizikai home gomb, más a méretaránya, felső-alsó káva arány, színvilág, anyaghasználat és felületkiképzés szóval kvázi minden amivel lehet variálni egy tepsin.
Az Mi3 tényleg hasonlít a lumiákra, de ettől függetlenül aki látott ilyet is olyat is 10 méterről megmondja.A miui-t meg nem a kinézet miatt használják annyian, mert pl S5-re is van iphone téma ha annyira akarja az ember, hanem mert egyszerűen k*rva jó. Nagyon jól fut, testreszabható és egy csomó olyan feature van benne amihez más launchereknél külön appot szoktak felrakni. Az hogy hasonlít az ios-re meg megint egy hülye érv, mert van több 100 ingyenes téma köztük nem 1 olyan amivel elég egyedi lesz a rendszered. Szóval az, hogy a Xiaomi másolja az applet nem igaz, inkább továbbgondolja ami az almáéknál jó.
-
nemlehet
őstag
válasz
Luck Dragon #43 üzenetére
Nem fog, a Xiaomi nem is akar bekerülni szolgáltatói kínálatba (legalábbis jelenleg nem). Más jellegű marketinget és terjesztést alkalmaznak ami úgy látszik beválik nekik. Tudtommal csak a Xiaomi online webshopjából tudsz rendelni illetve ugye vannak a kis ügyesek akik megveszik onnan majd továbbadják, ezeket kapod te alin vagy más shopokban.
Amúgy szerintem sokan félreértettek, engem rohadtul nem érdekel ha a Xiaomi másol, főleg, hogy azért kissé nyögvenyelősen lehet csak ráfogni, az meg, hogy egyes elemek hasonlítanak nah bumm... Minden telefonon vannak egyes elemek amik hasonlítanak. Azért nem értem, hogy miért kapnak agyvérzést egyesek ha nem mondhatják el 5x hogy ez vagy az van lemásolva. Amúgy a kínai módszer sokkal inkább szolgálja a fejlődést minden problémájával együtt is mint az amerikai szabadalmi trollkodás....
-
nemlehet
őstag
Mondjuk azt nem tudom miért alszanak jobban egyesek ettől, de ha akarjuk ráfoghatjuk hogy az almát másolják.
-
nemlehet
őstag
Azért a termékfrissítést én nem nevezném új készüléknek. Lehet, hogy kinézetben gyökeresen eltér mondjuk az Mi2 meg Mi3 de ettől még a Xiaomi csúcskészüléke. Tehát van 1 telefonjuk budget/lowmid kategóriában a Hongmi, van egy a csúcsban ez az Mi x, van egy phablet a Hongmi Note illetve ugye egy csúcstabletjük az Mi Pad. Ami biztos, hogy jön majd egy lowmid tab aztán ennyi.
Amúgy tényleg nem csodálkozok a cég sikerén, remélem nem szállnak el tőle és hasonló szinten tartják az árazást és a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest