- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Fura, nálam 4K van, GTX 1080 (Nem a TI) és én mikrolagot nem tapasztalok, mondjuk én olyan régi motoros vagyok aki sosem bukott a 120fps-re
. Én 40 FPS felett (minimum fps-re gondolok) nem látok semmi különbséget szemre.
Szal nálam nem fogy el a 8GB memória.Hírhez, mint az AMD a VGA fronton kezd el"Intel"esedni a régi architektúrát fejlesztik az új helyett. RX 570, RX590... Én nekem az a benyomásom, így a Radeon7 bejelentése után, hogy vagy eszméletlen drága lesz a Radeon7 vagy nem tudja megfogni az Nvidia-t, és egy ilyen nessze neked lüke gyerek bedobják. Nekem úgy tűnik, hogy a sok vezetőfejlesztő távozása után (VGA dívizó) nincs az AMD-nek stratégiája, konkrét terve, csak jön ami jön.
Eddig az Intel VGA-kat viccnek gondoltam, játék terén biztosan, mesterséges intelligencia vagy szimuláció esetében nem. Már szurkolók az Intelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest