- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragna666
csendes tag
játszottam a resi2 a demóval,
és hát alig látszik meg rajta grafikailag ha maxra tolom.
csak az fps számon.szégyen és gyalázat amit ezek művelnek.
re7 maxon 45-50 között megy.
re2 maxon még 20fps sincs meg.fizukor váltok konzolra.
ennek a 16gb os vidinek nem látom értelmét, főleg ha úgy hagyják az órajeleket is ahogy az eredeti rx570 nél.
max munkára okés, de gameelésre elég felejtős. -
Daelion
őstag
Nem is akartam vitát csak megjegyeztem amit és mint mondtam én simán azt veszem ami a pénzemnek a legjobb legyen AMD vagy Nvidia. 'proci szinten viszont már csak AMD játszik nálam de az más téma'
Ettől függetlenül nem hiszem,hogy ennek túl nagy hatása lenne a 'gaming' piacra átlagos elterjedés szinten pláne ha még drámát is csinálnak vele.
Szerk: Igen én is piszkáltam RE 7-et egy ideig mert nem akartam elhinni,hogy ez így működik vagy nálam nem jó valami de aztán feladtam és játszottam ahogy volt.
-
Hát ez egy veszett ügy az AMDnek...nem fognak a fejlesztők egy csomó kevesebb Vrammal rendelkező Nvidia játékost diszkvalifikálni, mert az AMDnek most „Vramfétise” támadt. És mi lesz az AMD-s APU-kkal, mint pl. a Ryzen 2200g vagy 2400g? A Battlefield 1 pl. meg lehet nézni, milyen szépen fut FHD-n azon az apun. Most nem szeretném látni, hogy ugyanez a chip csak azért nem teljesítene így a következő játékokban, mert kifogy a Vramból. Én szkeptikus vagyok.
(#50) Abu85 Hát én 2017 szeptember 1-jén jutottam hozzá, de azt is gyorsan a limitált MSRP áron megrendelve...Tekintve, hogy utána jó ideig nem volt elérhető a bányászok miatt, alig több mint 1 éve
(#59) Abu85
Épp az imént olvastam a fenti hozzászólásodban...ha ez valóban igaz, hogy nincs hatása az FPS-re a textúrafelbontásnak, akkor miattam csinálják.
-
Amúgy miért csinálná ezt az AMD?
Hisz nekik is van 4 gigás kártyájuk az RX 580-anból is. Saját maguk alatt is elvágnák a fát, ha nem lenne elég egy kisebbik RX 580, 570-es kártya egy új játékhoz, mert kifutnak a Vramból...legalábbis én úgy gondolkodnék, hogy ha olvasnám ezt és vettem volna egy 4 gigás kártyát az AMD-től, amivel elkezdene akadozni és látnám az MSI Afterburnerben, hogy túlcsordul a VRAM, akkor csak azért is Nvidiát vennék utána.
Ennek semmi értelme amúgy. Még a 4k-ra tervezett kártyáknál sem kell még 16 giga.
Tavaly a teszteket - amiket az RX kártyákról láttam neten - azt mondták, hogy a 4 gigás RX teljesen rendben van, ha nem csak ilyen 10-20 Dollárral olcsóbb. Most meg hirtelen úgy néz ki, hogy nemsokára mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest