- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Hát én még visszaküldeném programozni tanulni őket egy kicsit a fejlesztőket, már ami a textúrákat illeti. Kedvenc példám erre a Crysis 2, ami nálam az akkori gépemen teljesen maxra húzva tán 20-22fps-t is tudott, tesszeláció nélkül is csak szűken 25 fölött volt ahogy emlékszem. A MaldoHD+Blackfire's modokat feltéve alá, 35fps körüli értéket kaptam tesszelációval, és sokkal jobban nézett ki a játék, éles(ebb) textúrák, faliújságképek, egyebek. Úgyhogy azóta azt gondolom, puszta igénytelenségből nem néznek ki jobban a játékok. Legalábbis egy jó részük.
-
Duck663
őstag
Ez valahol megnyugtató és valahol nem. Jut eszembe, a Navi kap majd még Win7 támogatást? Gondolkozom azon, hogy rárepüljek-e a VII-re vagy várjak a Navira?! Ha a Navi nem kap támogatást, akkor marad a VII, mert Win10 nem kell. Ha a M$ havonta egy zsíros csekket nyomna a kezembe, akkor sem kell.
-
martin66
senior tag
Megnéztem mit jelent Far Cry 5 esetében a nagyobb texture pack. Szerintem magáért beszél. Én mindig pampogtam, hogy mi az istenért ilyen homályosak a dolgok közelről. Ez megoldaná szerintem nagyon jó lenne, ha minél nagyobb lenne a texture pack.
Sokkal szebb és élethűbb a játék és ahogy látom kb 2-3% teljesítmény különbség van csak.
Amúgy mi van, ha pl egy 2GB-os VGA-ra rányomok ultra texture beállítást, ami mondjuk 6 Gb vRam-ot enne? Akkor szaggatna a játék? Kevesebb lenne az FPS?
-
kikikirly
senior tag
,,Erre példa a Resident Evil 2 (Remake), amely minden beállítást maximumra állítva 13-14 GB-nyi memóriát jelez igényként a felhasználó felé, illetve a Tom Clancy's The Division 2 is 10 GB fölötti igényeket támaszt majd a legjobb részletesség mellett."
Lehet tudni hogy milyen felbontás mellett?
Shadow Of War tudom hogy 6gigát ir a 4K texture packra.
R6 Siege 4K textúra szintén 6-ot ir a leirásnál.
Felbontást egyiknél se írnak,feltételezhetően FullHD felbontáson.
Ha 6 helyett felmennénk 8-ra, még ésszerűnek tűnik: RX ,570,580,590 8gb,Vega 56/64,1070-től felfele Nvidia.
Ez a 10 giga fölötti Vram igény viszont mesterségesen generáltnak tűnik.Vegákon kivűl egyiken sincs HBCC, mire jó az egész?Geometria nem lesz részletesebb,szóval nem jelennek meg új részletek kizárólag a textúrák felbontása lesz magasabb, említett két játéknál se vettem észre érdemleges különbséget,az is lehet hogy csak placebó.Mindegy ha már 8 gigás kártyám van miért ne alapon bekapcsoltam őket.Siege-nek beépitett Benchmarkjával többször megnéztem FPS-re gyakorolt hatását,2-vel többet mért több alkalommal is,Lényeg hogy FPS-t nem vesznek le 4K textúra pakkok,cserébe Vramot igénylik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest