- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez egy veszett ügy az AMDnek...nem fognak a fejlesztők egy csomó kevesebb Vrammal rendelkező Nvidia játékost diszkvalifikálni, mert az AMDnek most „Vramfétise” támadt. És mi lesz az AMD-s APU-kkal, mint pl. a Ryzen 2200g vagy 2400g? A Battlefield 1 pl. meg lehet nézni, milyen szépen fut FHD-n azon az apun. Most nem szeretném látni, hogy ugyanez a chip csak azért nem teljesítene így a következő játékokban, mert kifogy a Vramból. Én szkeptikus vagyok.
(#50) Abu85 Hát én 2017 szeptember 1-jén jutottam hozzá, de azt is gyorsan a limitált MSRP áron megrendelve...Tekintve, hogy utána jó ideig nem volt elérhető a bányászok miatt, alig több mint 1 éve
(#59) Abu85
Épp az imént olvastam a fenti hozzászólásodban...ha ez valóban igaz, hogy nincs hatása az FPS-re a textúrafelbontásnak, akkor miattam csinálják.
-
Amúgy miért csinálná ezt az AMD?
Hisz nekik is van 4 gigás kártyájuk az RX 580-anból is. Saját maguk alatt is elvágnák a fát, ha nem lenne elég egy kisebbik RX 580, 570-es kártya egy új játékhoz, mert kifutnak a Vramból...legalábbis én úgy gondolkodnék, hogy ha olvasnám ezt és vettem volna egy 4 gigás kártyát az AMD-től, amivel elkezdene akadozni és látnám az MSI Afterburnerben, hogy túlcsordul a VRAM, akkor csak azért is Nvidiát vennék utána.
Ennek semmi értelme amúgy. Még a 4k-ra tervezett kártyáknál sem kell még 16 giga.
Tavaly a teszteket - amiket az RX kártyákról láttam neten - azt mondták, hogy a 4 gigás RX teljesen rendben van, ha nem csak ilyen 10-20 Dollárral olcsóbb. Most meg hirtelen úgy néz ki, hogy nemsokára mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest