- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Cathulhu #131 üzenetére
Őszintén megmondom, a felét értem csak ami írva van, de ha a 16GB miatt ezt veszik tömegével bányászkártyának a többit meg 'békén hagyják', akkor mit bánom én, felőlem legyen
Igaz tavaly év végén vettem egy Vega56-ot az ocuk akcióban mint ahogy sokan tették, így egy darabig biztosan nem cserélek
-
zseko
veterán
Hát én még visszaküldeném programozni tanulni őket egy kicsit a fejlesztőket, már ami a textúrákat illeti. Kedvenc példám erre a Crysis 2, ami nálam az akkori gépemen teljesen maxra húzva tán 20-22fps-t is tudott, tesszeláció nélkül is csak szűken 25 fölött volt ahogy emlékszem. A MaldoHD+Blackfire's modokat feltéve alá, 35fps körüli értéket kaptam tesszelációval, és sokkal jobban nézett ki a játék, éles(ebb) textúrák, faliújságképek, egyebek. Úgyhogy azóta azt gondolom, puszta igénytelenségből nem néznek ki jobban a játékok. Legalábbis egy jó részük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest