Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Schuler888 #47 üzenetére
Attól még kurva kicsi az a szenzor. Lehet itt össze-vissza trükközni, a végeredmény sosem lesz az igazi. Bár egy átlag júzer úgyis rá fog csodálkozni.
Ne erőlködj! Úgy sem tudsz meggyőzni!Eléggé meggyőződéses vagyok.
(#49) arn: Én is értékelem, h a telómmal tudok jó képeket csinálni, hisz az nekem is mindig a zsebemben van. Ezt én sem vitattam soha! Ha az utcán megyek, szinte kényszert érzek, h lefotózzak valamit. A fényképezőt én is csak akkor használom, ha konkrét dolgok miatt akarok fotózni. De ismerek/ismertem olyanokat, akiknek szinte non-stop ott lógott a nyakukban a fényképező, hál Istennek! Máskülönben nem készültek volna olyan fasz régi képek a városról. De lehet, ha később élnek, ők is használták volna erre a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Máris megtekinthető a Mi CC9 Pro / Mi Note 10 első 108 megapixeles fotója – a pletykák szerint a Galaxy S11 is ilyen főkamerával érkezik.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Synology NAS
- Fűnyíró topik
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest