- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
senior tag
Utoljára a Lumia 930-am volt ilyen vastag, s ez a telefon most meggyőzött. Bár azért a Z3C is erősen tudja nyomni a zsebem...
Remélhetőleg szolgáltatónál minél hamarabb kézbe tarthatom, és nem az SE mellett kell döntenem.
Utolsó ígéretes teló maradt erre az évre.
Anno a HTC M7-ttel nagyon szemezgettem. -
batai15
félisten
infra nincs ugye?
a htc home widgetje vajon meg maradt? tudjátok helyhez kötve változtatja az ikonokat..
esküszöm tökéletes méretű a telefon, és 100x ezt mint egy nexust, mindenezt úgy hogy tudja a nexus érzést is.
szinte majdnem kompromisszum mentes telefon lett..[ Szerkesztve ]
-
bakosszabolc
tag
Next ship 😁
Simply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro
-
csorbajeno
veterán
Jól odatették magukat a tajvaniak, nagyon pofás készülék lett. Most már a HTC is benne van a kalapomban.
-
Tyer
őstag
válasz Wapmester #93 üzenetére
Nem is nagoyn értem ezt a nagyobb akku jobb üzemidö-t,
Ugyan ez volt eddig a magokkal is, SD820 bebizoynitotta, hogy 4 mag is lehet jobb, mint 8.
I-ben még mindig 2000hAh alatt van az akku, mégsem gyengébb, mint az Androidosok...
One X 1800-as akkuja meg a világ legf...sabbja Pedig annyival nem volt gyengébb mint a konkurencia...Elég lesz az a 3000, föleg ha ebböl 1500-at fél ora laatt vissza lehet tolni...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
veterán
Ismerve az árképzését a HTC-nek,inkább 300 ezer mint 200 ezer lenne az ára.
duree54
-
batai15
félisten
ütős telefon lett, azt meg kell hagyni. hátha beáll 1 év múlva az ára és esélyes lesz a vásárlása.
Kifejezetten tetszik ezüst, valamint fekete színben is .
Ip védelem ide vagy oda, de htc 10 kellene inkább,és a sense mint s7, bár eddig az ült a leendő szeretnék ilyen telefont trónon.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Nekem nagyon tetszik. Sztem nagyon szép az előlap is.
Az akkis viszont gyenge lesz megint
S7 edge-be belefért a 3600-as ebbe meg csak 3000????[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Tyer
őstag
Zuk-ot nem ismerem...
O+-ra azt mondják jo...
De valahogy a Sense-nél nem találtam még nekem jobbna tetsző felületet.Egyetértek, szemellenzőt le lehet venni!!!
HTC se jobb mint bárki más, de szerintem (És szerinted is) van olyan jo, mint a többiek.És én ugy godnolom, hogy az lenne a jo, ha mindenki választhatna. Én HTC-t, Te O+-t, vagy ami szimpi, a Samusok Samut, a zombik meg i-t.
A piaci verseny jot tesz a vevőnek. És igenis a HTC jo!!! És kell a piacnak. És nekem isValamiért amugy én nem bizok a "kinai" márkákban, viszont elismerem a P9-et, O+-t, és Xiaomi is elég okos dolgokat mutat fel. De nem lennék nyugodt velük. (Ez valszeg a napellenzőm hibája)
De kellenek a piacra!!! És LG se mindig tartott ott ahol most tart...
Ugyhogy Hajrá HTC, Hajrá kinaiak!!!
HTC 10 for Prezident!!!Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
ScrapUnit
aktív tag
Főként a kamera és az audio tesztet várom, M7-em van majdnem 1 éve, lassan cserélni szeretném. A 10 most elgondolkodtatott, hogy ő legyen, vagy egyelőre csak az M9.
FM rádio nemvan a 10-ben?
[ Szerkesztve ]
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
prolad
addikt
Na végre, ez már valami. Csak a hazai ár és hardver kérdéses,nem értem, azt miért kell variálni.
Ettől függetlenül nagyon tetszik,p9 mellett ez az idei favorit. -
Graphics
Jómunkásember
válasz #24536576 #76 üzenetére
Értem, leültem... Még csak nem is láttuk a készüléket ,de te már tudod mennyit ér...
De persze a HTC-t meg a halálba küldted, mert jósdázunk... Ha meg olcsón adják, akkor meg majd attól mennek csődbe...
Köszöntem a szakmai eszmecserét hagylak kibontakozni...
Ezt az ülj le dumát meg felejtsük el egy szakmai fórumon, mert itt aztán végtelen nagy pofával durrogtatja mindenki a saját gondolatait, csak nem tudom mire és miért kell arcost játszani.
Neked ez pl mire jó? Normálisan is lehetne... Próbálkozz meg vele! , jönnek mennek a frontok , értem én ... De ne itt éljük ki ezeket.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
H.Istvan25
senior tag
Tetszik, csak az a kicsi kijelző....
Huawei Mate 9
-
törölt tag
Samsung - ami a példámban is volt, mit kukáz össze? Őket szokás szidni, holott csak ők képesek bármit legyártani maguknak. Egyébként, amiért még mindig 1-essel ülhetsz le, hogy az ár nem mindegy. Nem baj az, ha össze van kukázva(kivéve a Samsung ellen való érvelésben), de ha valaki ugyan azt 100K-val többért adja, az vicces.
-
bibliator
aktív tag
Én is egy olyan készüléket keresek már hónapok óta, ami szoftveresen jó. (Samsung kilőve)
Mellette tudja a B20-at (Xiaomi Mi5 kilőve)
Van NFC benne
Van benne infra (Sony kilőve)
3000mA-es aksija van
viszonylag jó a kamerája
és , nem nagyobb, mint 5" (LG G4 kilőve)Eddig csak ezt a készüléket találtam, ami mindezt tudja!
Szóval ártól függ, de nekem is nagyon a HTC 10 felé hajlik a kezem.
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
Márkosz
tag
Tetszik! Nagyon jó lett!
De most M9-et veszek, sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak. Maximum jövőre.Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
-
Stimpy001
aktív tag
Vajon megcserelheto a 2 erintogomb? Gondolkodom egy ilyen telon es ugy megszoktam mar hogy a jobb oldali a vissza gomb.
-
falijja
őstag
Kamera nagyon ígéretes, az eleje meg nincs harmóniában a hátuljával...
-
Graphics
Jómunkásember
Határeset az állításod
Zuk Z1 Cyano-val khm, hát eléggé jó, sőt a legjobb
O+: Oxygen se kutya...Kicsit azért szemellenzőt is le lehet dobni
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ruzcak
tag
Szerintem nem igazan sikerult ertelmezned a dolgokat.
De szivesen ramondom ezt az lg g5re az osszes xiaomira is,az osszes sonyra.
Nem ertem miert nem egy liga?
Szo nem volt eladasi szamokrolAzzal meg ne nagyon vagdalózz, hogy vegyenek mást, mert ha senki se veszi ezt, akkor nem sokáig lesz meg a drága gyártód.
Nem ertem hogy hol irtam h vegyenek mast?
Rajottel teis hogy tul sok penzt adtal egy samsungert mi ? )
Jah es nem htct hasznalok szoval nem fanboykent irtam ezeket
Kivulallokent.
De ezen nem fogunk osszeveszni.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
A tajvaniak komolyan rágyúrtak a kamera témára a gyönyörű hátlapon is, amely 12 megapixeles UltraPixel szenzort rejt 1,55 mikronos, azaz a mobilok között méretes képpontokkal.
Sejtettem, hogy nem lesz benne az M8/M7-ben megismert 2µm-os pixelezésű kamera.
Sajnálom az SLCD-t is... Oled-del érdekesebb lenne.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
Jóslat? Mi ebben a jóslat? Minden évben veszteségesek, eljön a pillanat, amikor belátják, hogy felesleges erőltetniük.
Innováció? pl a Samsung gyártósora ami legyártja a Snapdragon 820-at. HTC ugyan úgy összekukázza a komponenseit, mint pl egy Xiaomi, aztán egy 100-assal drágábban árulja. Nem hiába süllyednek, míg a kínaiak a 3. legnagyobb gyártó.
-
Graphics
Jómunkásember
Rosszul fogalmaztam. Elismertem szakmailag, hogy egy jó készülék, de sosem sikerült hosszabb távon beleélnem magam a birtoklásába. / nem konkrétan nem bírtam, csak sokszor mellényúltak az árazásnak
A kezdetkor volt egy Google Nexus One-m ,amit imádtam, csak elhaladt felette a kor, utána meg igazából az ár-érték arány lett a preferált szempont, így más vizeken mentem tovább.
Ez a készülék meg tetszik úgy ahogy van, nekem szimpatikus minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
-
Tyer
őstag
válasz CptAdamica #55 üzenetére
Ez is sok volt válaszként egy komolytalan postra...
Duliee: Ez azért mutat valamit, hogy pont te, mint korábbi "nem birom a hátécét" group tag állsz ki a készülék mellett...
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Graphics
Jómunkásember
Furán látjuk a világot, mert nekem pl ez jön be a legjobban a HTC-kből, neked meg ingerszegény..
Akkor most kinek az állítása helytálló?
Innováció? Mit értesz ez alatt, mindig is kíváncsi voltam, aki innovációt hajtogatja, mit is szeretne
Este romantikusan lepippant, vagy főz reggel kávét? Mos , takarít?
@LosBlancosrm: Heti lottószámokat is mondd már kérlek Egyikünk se jós, akkor minek játsszuk el ezt a jósolás vonalat? Ezotérikus vonalon szakmázunk?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Végre kezdtek valamit a kávákkal is. Még nagyobbak lettek. Hátoldala egész pofás lett, kér ezért a bazári előlapért. HTC-t ez se fogja kihúzni a csávából, 1-2 fanboynak eladják, aztán húzhatják le a rolót.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Sose voltam oda a HTC-kért, de ez úgy designban megvett kilóra
Nagyon eltalálták, és végre a káváskodásnak is vége
-
papi77
addikt
válasz fornettisuti #47 üzenetére
Igen,sajnos!
Tartok tőle,hogy a snapi 820 asok közül a G5 lesz a legjobb áron. ( nálam MI5 nem játszik ! )Az első: NOKIA 1611
-
Šolaire
veterán
Szerintem megvan a következő telefonom nagyon ütős lett.
“Praise The Sun” \[T]/
-
BalanceR
addikt
Hátulról egész pofás, de szemből, mint egy NoName kínai phablet...
OIS a szelfihez... WTF?
Szvsz semmi innovációt nem tudtak felmutatni, ha az árazás a szokásos HTCs lesz, jövőre lehúzhatják a rolót...Most, amikor évről évre élnek, bukást bukásra halmoznak, kijönnek egy ingerszegény olyan "semmilyen" telóval, várhatóan túlárazva, amikor a többi gyártó mind felmutat valamit PL. Vízálló ,Dualpixel... (Samsung)
Moduláris bővítés (LG)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
marlboromen
aktív tag
Szép, de nagy. Ha nem lesz valami "mini" verzió, kénytelen leszek egy iphone 6-ot venni. Azért gáz hogy öt collnál kisebb normális htc telefont nem lehet venni.
-
fornettisuti
veterán
tippelhetek?
250k hufiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
doooo
veterán
Én meg azt szeretem, amikor az okos (vagy inkább komikus) fanboy másba nem tud belekötni egy Samsungon kívül.. Annyi hasonló felszereltségű mobil van még, azokkal hasonlítsd, az S7/Edge úgyis más ligában játszik, legalábbis az eladott mennyiséget nézve, ez a 10-es semmi kihatással nincs arra. Azzal meg ne nagyon vagdalózz, hogy vegyenek mást, mert ha senki se veszi ezt, akkor nem sokáig lesz meg a drága gyártód. Gondolkodni jó, próbáld ki te is.
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Azta!Ha szoftveresen nem vagjak szet a kamera reszet,akkor szerintem ez a kamera durva lehet..
Egyebkent a keszulek franko lett,nekem is tetszik[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Tényleg csodálom, hogy a Samu még nem védette le a "home" gombot.
Már a harmadik különböző típusú, márkájú telefon amin ilyet látok.
Persze nem baj, csak ilyenért habzó szájjal szoktak a gyártók pereskedniApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
szami777
addikt
Pont ez a baj, szinte mindenkinek a háta tetszik, nem az eleje.
A hátán jó eséllyel: a) tok lesz, nem lesz látható, b) sajnos nem azt nézzük használat közben, hanem az elejét.Egyébként nagyon bejön a telefon, de az az érzésem, hogy a formatervezők a hátlappal kezdték és elfogyott minden ötlet, mire az előlaphoz értek.
Ez mondjuk szubjektív, de nekem sokkal fontosabb az előlap külleme, mint a hátlapé.Nagyon várom a mobilarenas tesztet már.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ruzcak
tag
Miert sirtok az aran?
A samu ugyanottvan.
Szerintem jatekszernek tunik a samu flagship ehhez kepest de kinek mi.Inkabb menjen stock aosp iranyba a HTC.
TW? Ne vicceljetek mar.
Egyszeruen meg most sem ertem ezt a hatalmas S7 hypeot olyan szutyok swvel
Es meg a htct jon oltani lol.Eletedben nem lattad meg a telefont ,ma mutattak be a sajtonak de neked mar gagyi?
Kicsit se agymosott gondolkodas.
Szerintem az eleje is szep, rendben a homegomb kicsit samus de azok a kapacitivak szerintem rohadt jol neznek ki.
Vegre eltunik a virt gombsor, igy az osszkep nagyon egyben van ,szep az eleje is.Vegyel s7 edzst az most a meno a birkanyajban.
Aztan majd amikor beeg a samoledSzvsz HTC ralepett a reborn osvenyre
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Hátulról nagyon szép, előröl nem igazán tetszik, a kettő valahogy nem passzol egymáshoz. Meg az a két érintőgomb alul elég furán van elhelyezve. Kicsit gagyi hatást kelt. Mindenesetre szuper telefon, nagyon minőségi beltartalommal de a formatervet elrontották. Szerintem. A régebbi csúcsgépei szebbek voltak a htc-nek.
-
Norbi.
őstag
Eeez már igen! Kicsit zuhan az ára tuti vásárló vagyok
-
s3nsitivity
addikt
Ha a német árát nézzük akkor az S7 árán startol vagyis 700€. Ennyiért rendelhető jelenleg Nemétországban a HTC-től.
Az előlap képeken tényleg gagyi de a videókon már nagyon menő.
Minden klappol és eddig mindenhol dicsérik." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Arcképgyáros
-
spawn21
veterán
na végre
Azonnal venni kell belőle
s24U+15p
-
CptAdamica
veterán
A kamera is jó lett. Első helyen tanyázik.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó lett Külön érdekelni fog az új Boom Sound rendszer, hogy a valóságban ennek mennyi haszna van. Az áron nem lepődtem meg, viszont egy kicsivel lejjebb is lőhettek volna. Egy dolog nem tetszik viszont, az pedig az AOSP-sítés. Kezd a sense egy kicsit visszább esni (Google behódolás gondolom) és ezt nem kéne hagyni.
Finn the human
-
hukli21
tag
Nagyon vártam, és nem okozott csalódást a HTC. Ha a kamera jó lesz, még az is lehet, hogy beruházok egyre...
S7 /S7 edge:
+ Vízálló
(+ Jobb akku)
(+edge kijelző)HTC 10:
+ Boomsound/DAC
+ SzoftverA dizájn szubjektív, mindkettő bejön, különböző okokból. Túl sok különbség nincs, de a nagyobb kijelző+nagyobb akku talán még így is az S7 Edge mellett szól.
[ Szerkesztve ]
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
aelod
veterán
Nem tudom mi bajotok az előlappal. Nekem tetszik.
Amúgy miért kell egy telefonba csúcsszuper hangcuccot rakni? Ki hallgat zenét kihangosítva?
Legyen benne egy jó DAC és fülessel legyen elvezhető a zene.A bővíthetőség nem kutya Létezik ekkora micro sd amúgy?
Ez piszok drága lesz sztem...
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tothmaxy182
őstag
Hmm, le a kalappal... Jó telefon lett!
Minden szavam magánvélemény!
-
dejvid8
őstag
Must have! Azthiszem megvan az M8 utódja...
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
CloakedWayne
tag
71.1% STB-ratio, ami nagyobb a G5-nel es pont 1 oriasi szazalekkal marad el az S7-tol, cserebe meg mindig befert a hangszoronkenti kulon erosito es egy 'kis' OIS-es elso kamera. Tudom, BEZLERS GONNA BEZEL...
-
doooo
veterán
A hátlap nagyon érdekes, tényleg karakteres, az előlap max. feketében. Az hw nagyszerű, a sw is, a hang is biztosan az lesz, a kamera kérdéses még, bár bizakodó vagyok. Végre versenyképes darabot dobtak piacra, legalábbis az árat kivéve, aminek legalább egy kevéssel alacsonyabbnak kellene lennie a konkurenciánál, hogy jobban vonzza a vásárlókat, de szurkolok a HTC-nek, hogy legyen végre egy kis bevétele is.
-
Tyer
őstag
Hát akkor már csak a piaci megjelenést kell megvárni... már számolom a 800 Dodo-t, és várom mikor adhatom ki. Hátha még marad is belöle
Ezüstöt adjatok!!!Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Beri78
őstag
Nagyon szép lett!
Várom a tesztetAz ár szerintem nem is vészes a többi zászlóshajóhoz képest. És kinézetben idén ver mindent!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
zsoltnyiri
tag
Engem megvettek, erre már szerintem megéri váltani az M7-ről S7 Edge-t akartam venni, de apám vett, és semmi érzelmet nem váltott ki belőlem élőben, hiába tetszett nagyon, amint bekapcsolod tucatsamsung, ami már most volt, hogy megfagyott.
-
A guru
addikt
Ugyan ezt kérném 6 collon 200k-s kezdőárral.
Le a kalappal a htc előtt most van az olyan első év az M7 óta amikor végre minden klappol (legalábbis papíron) de remélem a mindennapokban is ilyen jó lesz. -
lkksioskdl3
aktív tag
Tisztára sgs1 ez az előlep kicsit kerekebb home gombbal
-
CptAdamica
veterán
Nagyon szép telefon lett! Szerintem most igazán odatette magát a HTC, külön öröm, hogy a sok gyári alkalmazást kigyomlálták és a google alkalmazásokat használja mostantól!
S7-el egy árban fog érkezni, lehet sírni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
törölt tag
Nem szeretem a HTC-t, de ez most tényleg nagyon szuper lett. Külső is tetszik. Egy jó kezdőár és javulnak a tendenciák.
Bár szerintem is a kulcs számukra a nagyobb marketing lenne.[ Szerkesztve ]
-
pumpedlix
tag
amilyen igényes a hátulja olyan gyagyi az eleje
-
Béééla
őstag
Mindig ez van.
A HTC-nek 4-5 éve kéne valami nagyot villantani, hogy megint piacvezető legyen, de a piac nem akarja észrevenni hogy villantott. Műértők ismerik, és itt kimerül. Csámcsung, az megy. Talán észre kéne vennie drága HTC-nek, hogy ideje lenne a marketinggépezetet beizzítani, mert a műértők, az bizony szűk réteg.Bélabá
-
Kronk
őstag
must have
http://totesz.myminicity.com/
-
Ádám16
addikt
Az előlap szerintem nagyon gagyi lett. Az olcsó kínai telefont gyártók tesznek le ilyet szerintem. Az a home gomb, s afellett az az üres sáv, a kapacitív gombok formái, hát...
Egyébként biztosan minőségi, és jó telefon lett, nem vitás.
A sárga úriember a fekete háttér előtt ciklámenes V nyakú pulóverben elég "érdekes" -
CloakedWayne
tag
Szep, de tavaly jobban orultem volna neki!
Shyciii: Feletek hogy hivjak a 24bites hangot nagyobb sample rate-tel konyhanyelven?
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
-
atike
nagyúr
Szívesen megnyomkodnám... Csak ne kerülne annyiba, mint amennyibe fog...
-
Shyciii
veterán
"A HTC garantálja, hogy a nagy felbontású zenék a drága, minőségi fejhallgatón kitűnően fognak szólni"
Az emberek hülyítését nem hagyta abba a HTC
-
GALARDO
addikt
Na, ez kellemes lett.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SepTox
tag
Engem meggyőztek! Ha nem a csillagos ég lesz a kezdő ár, de tudjuk a HTC toll elég vastag....
-
papi77
addikt
Na,ez tényleg ütős lett! Csak ne 800 ejuró lenne az ára
Az első: NOKIA 1611