- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz Wapmester #1434 üzenetére
Azért ha megnézed az elmúlt pár napban jelentősen bővült azoknak a gsm boltoknak a száma ahol már be lehet szerezni..Csomó helyen lehet már kapni EU-s modellt persze..És nem egy helyen láttam már a 64 gb-os fekete modellt is..(nálam most az a favorit, ha a fekete/szürke nem lesz)..Csak még elég borsos az ára annak..240-re azért már húzom a számat..még picit várok hadd essen az ára..Bár b-telnél már 225-ért van 64-es arany..(nem reklámnak szántam, csak jó tapasztalatom van velük)..
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
válasz Wapmester #1431 üzenetére
Azt a ***va!
A htc meg kb örülhet, ha annyi profitja lesz a 10-en, mint amennyi ennek a reklámnak a teljes költség-vetése ( sarkítva persze )Sajnálom a tajvaniakat, azt viszont tényleg nem értem miért fOssák a készülékeket. A helyett, hogy ismét kidobtak 6 Desire típust, ezt le lehetett volna redukálni 3-ra, a maradékot pedig marketingre költeni. A Legend idejében nem volt ennyi fölösleges telefonjuk, manapság azonban egyre több. pedig egyre jobban ég a ház. Mi lesz itt most, ha a hírek szerint az M7 piaci helyzete volt a legalja...?!
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Xaels
félisten
-
umfrider
senior tag
válasz Wapmester #911 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a Samsungon minden hulladék app le van tiltva, míg a HTC-n nem feltétlen. A Google keresés biztosan kamu, hiszen annak ellenére, hogy a 10-esen később kezdi el a gépelést majdnem beéri a Samut. Az is lehet, hogy a Samun ki van pipálva a maximális processzorhasználat, ellenben a HTC-vel. Antutu-ra pedig valamivel többet kapott a HTC. Persze elfogadom a vereséget, vagy a döntetlent is, ha biztosan látom, hogy a körülmények és feltételek azonosak.
( jaj! a Fastboot lehetőségéről pedig nem is beszélve... )Más
Expansysról rendelt már valaki? Mondhatni kénytelen leszek onnan megvenni, mert nem várom meg, hogy a többi eladó túlárazza, illetve mihamarabb kell a telefon. A régi HTC-m gariba.
Exp-nál hogyan működik a garancia? Gyári HTC, stb; s ezt egyénileg kell feljuttatnom a márkaképviselethez, ha ne adja Isten gubanc lenne?[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
CptAdamica
veterán
válasz Wapmester #902 üzenetére
Attól a TW még ugyan olyan lassú, másik teszten a G5 simán verte. Sasmung nyer nem is kicsivel, itt meg a G5 nyer, nem is kicsivel... Szóval barmi nagy kamu az a teszt. Szerintem csak a HTC lejáratására megy, ha már most a melegedéssel nem tudják fikázni.
Most őszintén, mitől lenne ilyen lassú a Sense? Kurva sok mindent kigyomláltak belőle.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
leslien
nagyúr
válasz Wapmester #797 üzenetére
akkor már így kéne usb otg type c
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
TTTotya
senior tag
válasz Wapmester #745 üzenetére
Azt hiszem a pocket now-os video review-ban említi a csóka, hogy 10 perc játék után enyhén felmelegedett a teló, de onnantól további zavaró melegedést nem tapasztalt.
Itt:
Ez a review. 3:50-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Wapmester #697 üzenetére
Most meghallgattam itthon hangfalakról és szebben szól az m9 főleg a második zenénél hallatszik a különbség.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
sipy888
aktív tag
wow, ezen meglepődtem, hogy veri az M9-et.... Egyébként ezen a videon gyönyörű a HTC 10 feketében. Tudtam én, hogy a képeken nem jön át annyira a kinézete. Ennek örülök
Én is a fekete/ezüstöt várom, de ha nem jön, akkor oké a full fekete is. Ja és jó lenne, ha lenne a T-mobilnál.( erről valakinek info?) Istenem túl sok a feltételes mód![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wapmester #703 üzenetére
Pontosan így van.
Részemről well done HTC.Részemről kötelező behúzni a 10-est.
Nem csak a hangzás miatt.A harmadik nagyon jó HTC-m,lesz.
M7,M9 és a 10-es.Én már tavaly is a teljes üvegelőlapos telót vártam M9-nek.
Sajna nem az jött.
Most viszont van teljes üveg előlap.Nem értem mitől különbek az amerikaiak,hogy nekik jár ezüst hátlap+fekete előlap.
Bsszák meg.
Én pont azt néztem ki magamnak.
Így ezüst+fehér lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
Scrydhan
senior tag
-
nagyúr
Jól szól az M9,nagyon is.
De az M10 mellett kissé doboz hangja van.
A 10-es közelebb áll a jó hangzáshoz.Majd tesztelem és összehasonlítom én is őket,amint meg lesz a 10-es.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
h4h01
senior tag
válasz Wapmester #636 üzenetére
Szerintem biztos, hogy meg fog jelenni a fekete- ezüst verzió is az eu-ban..Nem egy mittomén 24 karátos valódi arany hátlapos exkluzív kiadásról van szó, amiből 24 darabot gyártottak..Miért ne jelenne meg? Ha nem is az első 1-2 hétben, de idővel biztosan kapni lehet itthon is..
-
torma1981
veterán
válasz Wapmester #527 üzenetére
Talán ha a középkategóriára koncentrálnának nem a csúcsra talán lenne értelme. De nem a 200k-s telót erőltetik ami nem mondom,hogy szar de nagyon drága. Nézd már meg a többi gyártót. Komoly közép,felső kategóriás telóik vannak. Jó ár/érték aránnyal. Nem is a csúcs hozza a pénzt. Samu,Huawei,Xianomi stb komoly középkategóriás telókat tudnak felmutatni pl.Ha te ezt nem látod vak vagy. A videokártyáknál sem a 300k-s miatt nyereségesek a gyártók nem??
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
válasz Wapmester #489 üzenetére
Melyik volt az az állat, aki az ablak mellé tette fel a füstérzékelőt?
Xianomi MI5 töredéke ennek a telonak és még is csúcs. Miről beszélünk?
Én értem a problémád, de én vidéken a B20-al támogatva nem sokra tudom használni a mobil netem.
Tudom ez az én bajom, de én adok esélyt a HTC10-nek...[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Dyingsoul
veterán
válasz Wapmester #500 üzenetére
Telefonálni azzal is lehet ami tized ennyibe kerül...
Nekem sokkal inkább azzal van bajom, hogy ezek a flagshipek egyre drágábban jönnek ki... És ez senkit nem zavar, mindenki benyalja a sok marketing szarságot és generálják bennetek a must have érzést. Ezért cserélgettek évente negyed milláért telefont.
Félreértés ne essék nekem is volt flagshipem csak annak idején 140-be került a top fosch, most meg egy százassal többe és a trend szerint ez csak felfelé megy ez a helyzet pedig a vásárlóknak köszönhető.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
CloakedWayne
tag
válasz Wapmester #462 üzenetére
Kamera hogy megmutatja mar a szarabb refresh-ratet/vibralast az S7-nel. Nem azert, de multkor itruk itt eppen, hogy S7 melle teve minden display csunya(O2-s vidiben szerintem a fakobbik modban lehetett a 10), de itt meg eleg forditva sult el a dolog szerintem.
Ilyen LCD mellett nem hianyolnam a Samoledet, az tuti, feketeje is nagyon jo viszonylag(vigyazat: az app drawer-nek sotetszurke alapbol a hattere). Ilyen RGB-matrix buziknak valo ez mint en. De csak ugy van vele az ember, ha 570PPI-nek van hirdetve, akkor ne 450-nek nezzen ki...
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Wapmester #232 üzenetére
Hát nem tudom, én otthon amp 3 ról hallgatom a zenét, telora is felvan telepítve egy progi felismertette a gépet és ha jön egy hívás akkor leveszi a hangerot utána meg vissza. Gondolom ehez csak kell az infra nem? Sőt ágyból tudom a pc ról halgatott zenét irányítani. HTC one m9.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Wapmester #115 üzenetére
A két telefon szinte megegyező méretekkel rendelkezik, azért ne legyünk már ilyenek egymással...
HTC 10: 145.9 x 71.9 x 9 mm (5.74 x 2.83 x 0.35 in)
S7 Edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm (5.94 x 2.86 x 0.30 in)Ezt még én is látom, meg Te is..
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
karldergroße
senior tag
válasz Wapmester #112 üzenetére
Én a mai napig is kihozom az m8-ból a 48 órát úgy, hogy elég sokat használom. Szerintem ez az akksi bírni fogja.
Más kérdés, hogy nem veszem meg, mert ennyiért nem kell. Egyszerűen nem adok ki 250E-t egy telefonra, főleg úgy, hogy van egy kifogástalan állapotban levő, villámgyors m8-am.
-
Tyer
őstag
válasz Wapmester #93 üzenetére
Nem is nagoyn értem ezt a nagyobb akku jobb üzemidö-t,
Ugyan ez volt eddig a magokkal is, SD820 bebizoynitotta, hogy 4 mag is lehet jobb, mint 8.
I-ben még mindig 2000hAh alatt van az akku, mégsem gyengébb, mint az Androidosok...
One X 1800-as akkuja meg a világ legf...sabbja Pedig annyival nem volt gyengébb mint a konkurencia...Elég lesz az a 3000, föleg ha ebböl 1500-at fél ora laatt vissza lehet tolni...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...