Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz
Wapmester #1434 üzenetére
Azért ha megnézed az elmúlt pár napban jelentősen bővült azoknak a gsm boltoknak a száma ahol már be lehet szerezni..Csomó helyen lehet már kapni EU-s modellt persze..És nem egy helyen láttam már a 64 gb-os fekete modellt is..(nálam most az a favorit, ha a fekete/szürke nem lesz)..Csak még elég borsos az ára annak..240-re azért már húzom a számat..még picit várok hadd essen az ára..Bár b-telnél már 225-ért van 64-es arany..(nem reklámnak szántam, csak jó tapasztalatom van velük)..
-
umfrider
senior tag
válasz
Wapmester #1431 üzenetére
Azt a ***va!
A htc meg kb örülhet, ha annyi profitja lesz a 10-en, mint amennyi ennek a reklámnak a teljes költség-vetése( sarkítva persze )
Sajnálom a tajvaniakat, azt viszont tényleg nem értem miért fOssák a készülékeket. A helyett, hogy ismét kidobtak 6 Desire típust, ezt le lehetett volna redukálni 3-ra, a maradékot pedig marketingre költeni. A Legend idejében nem volt ennyi fölösleges telefonjuk, manapság azonban egyre több. pedig egyre jobban ég a ház. Mi lesz itt most, ha a hírek szerint az M7 piaci helyzete volt a legalja...?!
-
umfrider
senior tag
válasz
Wapmester #911 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a Samsungon minden hulladék app le van tiltva, míg a HTC-n nem feltétlen. A Google keresés biztosan kamu, hiszen annak ellenére, hogy a 10-esen később kezdi el a gépelést majdnem beéri a Samut. Az is lehet, hogy a Samun ki van pipálva a maximális processzorhasználat, ellenben a HTC-vel. Antutu-ra pedig valamivel többet kapott a HTC. Persze elfogadom a vereséget, vagy a döntetlent is, ha biztosan látom, hogy a körülmények és feltételek azonosak.
( jaj! a Fastboot lehetőségéről pedig nem is beszélve... )Más
Expansysról rendelt már valaki? Mondhatni kénytelen leszek onnan megvenni, mert nem várom meg, hogy a többi eladó túlárazza, illetve mihamarabb kell a telefon. A régi HTC-m gariba.
Exp-nál hogyan működik a garancia? Gyári HTC, stb; s ezt egyénileg kell feljuttatnom a márkaképviselethez, ha ne adja Isten gubanc lenne? -
CptAdamica
veterán
válasz
Wapmester #902 üzenetére
Attól a TW még ugyan olyan lassú, másik teszten a G5 simán verte. Sasmung nyer nem is kicsivel, itt meg a G5 nyer, nem is kicsivel... Szóval barmi nagy kamu az a teszt. Szerintem csak a HTC lejáratására megy, ha már most a melegedéssel nem tudják fikázni.
Most őszintén, mitől lenne ilyen lassú a Sense? Kurva sok mindent kigyomláltak belőle.
-
leslien
nagyúr
válasz
Wapmester #797 üzenetére
akkor már így kéne
usb otg type c
-
TTTotya
senior tag
válasz
Wapmester #745 üzenetére
Azt hiszem a pocket now-os video review-ban említi a csóka, hogy 10 perc játék után enyhén felmelegedett a teló, de onnantól további zavaró melegedést nem tapasztalt.
Itt:
Ez a review. 3:50-nél.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Wapmester #697 üzenetére
wow, ezen meglepődtem, hogy veri az M9-et.... Egyébként ezen a videon gyönyörű a HTC 10 feketében. Tudtam én, hogy a képeken nem jön át annyira a kinézete. Ennek örülök
Én is a fekete/ezüstöt várom, de ha nem jön, akkor oké a full fekete is. Ja és jó lenne, ha lenne a T-mobilnál.( erről valakinek info?) Istenem túl sok a feltételes mód! -
válasz
Wapmester #703 üzenetére
Pontosan így van.
Részemről well done HTC.Részemről kötelező behúzni a 10-est.
Nem csak a hangzás miatt.A harmadik nagyon jó HTC-m,lesz.
M7,M9 és a 10-es.Én már tavaly is a teljes üvegelőlapos telót vártam M9-nek.
Sajna nem az jött.
Most viszont van teljes üveg előlap.Nem értem mitől különbek az amerikaiak,hogy nekik jár ezüst hátlap+fekete előlap.
Bsszák meg.
Én pont azt néztem ki magamnak.
Így ezüst+fehér lesz. -
h4h01
senior tag
válasz
Wapmester #636 üzenetére
Szerintem biztos, hogy meg fog jelenni a fekete- ezüst verzió is az eu-ban..Nem egy mittomén 24 karátos valódi arany hátlapos exkluzív kiadásról van szó, amiből 24 darabot gyártottak..Miért ne jelenne meg? Ha nem is az első 1-2 hétben, de idővel biztosan kapni lehet itthon is..
-
torma1981
veterán
válasz
Wapmester #527 üzenetére
Talán ha a középkategóriára koncentrálnának nem a csúcsra talán lenne értelme. De nem a 200k-s telót erőltetik ami nem mondom,hogy szar de nagyon drága. Nézd már meg a többi gyártót. Komoly közép,felső kategóriás telóik vannak. Jó ár/érték aránnyal. Nem is a csúcs hozza a pénzt. Samu,Huawei,Xianomi stb komoly középkategóriás telókat tudnak felmutatni pl.Ha te ezt nem látod vak vagy. A videokártyáknál sem a 300k-s miatt nyereségesek a gyártók nem??
-
snorbi82
senior tag
válasz
Wapmester #489 üzenetére
Melyik volt az az állat, aki az ablak mellé tette fel a füstérzékelőt?
Xianomi MI5 töredéke ennek a telonak és még is csúcs. Miről beszélünk?
Én értem a problémád, de én vidéken a B20-al támogatva nem sokra tudom használni a mobil netem.
Tudom ez az én bajom, de én adok esélyt a HTC10-nek... -
Dyingsoul
veterán
válasz
Wapmester #500 üzenetére
Telefonálni azzal is lehet ami tized ennyibe kerül...
Nekem sokkal inkább azzal van bajom, hogy ezek a flagshipek egyre drágábban jönnek ki... És ez senkit nem zavar, mindenki benyalja a sok marketing szarságot és generálják bennetek a must have érzést. Ezért cserélgettek évente negyed milláért telefont.
Félreértés ne essék nekem is volt flagshipem csak annak idején 140-be került a top fosch, most meg egy százassal többe és a trend szerint ez csak felfelé megy ez a helyzet pedig a vásárlóknak köszönhető.
-
CloakedWayne
tag
válasz
Wapmester #462 üzenetére
Kamera hogy megmutatja mar a szarabb refresh-ratet/vibralast az S7-nel.
Nem azert, de multkor itruk itt eppen, hogy S7 melle teve minden display csunya(O2-s vidiben szerintem a fakobbik modban lehetett a 10), de itt meg eleg forditva sult el a dolog szerintem.
Ilyen LCD mellett nem hianyolnam a Samoledet, az tuti, feketeje is nagyon jo viszonylag(vigyazat: az app drawer-nek sotetszurke alapbol a hattere).
Ilyen RGB-matrix buziknak valo ez mint en.
De csak ugy van vele az ember, ha 570PPI-nek van hirdetve, akkor ne 450-nek nezzen ki...
-
válasz
Wapmester #232 üzenetére
Hát nem tudom, én otthon amp 3 ról hallgatom a zenét, telora is felvan telepítve egy progi felismertette a gépet és ha jön egy hívás akkor leveszi a hangerot utána meg vissza. Gondolom ehez csak kell az infra nem? Sőt ágyból tudom a pc ról halgatott zenét irányítani. HTC one m9.
-
-
karldergroße
senior tag
válasz
Wapmester #112 üzenetére
Én a mai napig is kihozom az m8-ból a 48 órát úgy, hogy elég sokat használom. Szerintem ez az akksi bírni fogja.
Más kérdés, hogy nem veszem meg, mert ennyiért nem kell. Egyszerűen nem adok ki 250E-t egy telefonra, főleg úgy, hogy van egy kifogástalan állapotban levő, villámgyors m8-am.
-
Tyer
őstag
válasz
Wapmester #93 üzenetére
Nem is nagoyn értem ezt a nagyobb akku jobb üzemidö-t,
Ugyan ez volt eddig a magokkal is, SD820 bebizoynitotta, hogy 4 mag is lehet jobb, mint 8.
I-ben még mindig 2000hAh alatt van az akku, mégsem gyengébb, mint az Androidosok...
One X 1800-as akkuja meg a világ legf...sabbjaPedig annyival nem volt gyengébb mint a konkurencia...
Elég lesz az a 3000, föleg ha ebböl 1500-at fél ora laatt vissza lehet tolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon komoly fordulatra van szükség a HTC-től, hogy visszakerüljön az élvonalba. A HTC 10 ennek jegyében nyit új fejezetet a tajvaniak történetében, csupa érdekességgel.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest