- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz karldergroße #1817 üzenetére
Linkesítem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Bari81
tag
válasz karldergroße #1817 üzenetére
Köszi!
-
Bari81
tag
Nem nagyon pörög ez a fórum. Mondjuk nagyon jó ez a telefon, rosszat nem tudnék írni.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz matyi19 #1812 üzenetére
Szia Matyi! Régen beszéltünk már
Én nekem van egy i5s és egy Htc One m9, használom mind a 2 nagy megelégedéssel.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 5S-t használok, iOS-t kb 4 éve.
Az elkövetkezendő napokban, hetekben le akarom cserélni a jelenlegi telefonomat.
Elgondolkodtam az Androidon is mint alternatíva. (Galaxy S7, Huawei P9, HTC 10), viszont attól tartok, hogy megbánnám pár hét használat után a váltást. Arra nincs pénzem, hogy mindkettőt megvegyem, az meg kevés, hogy kirakatban pár percet nyomkodjam...
Át akarom jól gondolni, hogy mi legyen a következő telefonom, minim 1, de lehet 2 évre venném.Szóval, van itt valaki aki i6S-ről váltott HTC 10-re, vagy párhuzamosan használ Androidot és iOS-t?
Tudnátok segíteni a döntésem meghozatalában?
Mivel kapnák többet, ha i6S helyett HTC 10-et veszek? ( az hogy az android nem zárt rendszer az iOS-hoz képest nem érdekel...)Köszönöm!
-
Bari81
tag
Na közben meg is érkezett a telo, tökéletesen működik a magyar kártyával, remélem otthon is jó lesz. Kaptam ajándékba a HTC től + gyorstöltőt is. Szuper ez a telefon. 😊
-
nagyúr
válasz Nightfall75 #1802 üzenetére
Az gondolom egy kicsit sem számít,hogy nem postázzák Amerikán kívülre.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Nightfall75
tag
Most hónap végéig 100 dollárral olcsóbb a htc us webshopból. Így átszámolva 169.000 Ft. Ennyiért simán venném én is, főleg a ezüst-fekete verziót.
-
Bar1
aktív tag
Nekem úgy tűnik, használható, a HTC honlapján szerepelő táblázat szerint az amerikai kártyafüggetlen verzió minimálisan tér el az európaitól,4G-n nincs 8-as és 32-es sáv és nincs TDD-sáv, de ez szerintem Magyarországon és nagyobb EU-tagállamokban teljesen lényegtelen, a kínai telefonoktől eltérően van benne 20-as sáv, továbbá van benne 4G-n 2,4, 12, 13, 17,29-es sáv ill. CDMA is, ami ez európaiban nincs.
UHL termékváltozat (Európa, Közel-Kelet, Afrika és Ázsia)
2G/2,5G – GSM/GPRS/EDGE
850/900/1800/1900 MHz
3G UMTS
850/900/1900/2100 MHz
4G LTE (450 Mbps sebességig)
FDD: Sávok 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 32
TDD: Sávok: 38, 40, 41
9. kategóriás LTE támogatás akár 450 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességgel#WL termékváltozat (Amerika)
2G/2,5G – GSM/GPRS/EDGE
850/900/1800/1900 MHz
CDMA: 800/1900 EVDO Rev A-val
3G UMTS
850/AWS/900/1900/2100 MHz
4G LTE (450 Mbps sebességig)
FDD: Sávok 1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 13, 17, 20, 28, 29, 30
Cat 9 LTE támogatás akár 450 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességgelMilyen színű telefont akarsz venni az USÁ-ban és mikor?
[ Szerkesztve ]
-
Bari81
tag
Sziasztok. Ha az Egyesült Államokban megveszem a készüléket, akkor azt otthon is fogom tudni használni? Unlocked a készülék. Előre is köszi a választ, ha valaki biztosan tudja.
-
Tiger.
nagyúr
Ez érdekes, mert ha megnéztem egy másik appal azzal jó volt ez is, de a gyárival nem. Raidban van.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #1794 üzenetére
annyinak kéne, de nem vágom hogy miért nem tudja kiszámolni ezt a műveletet.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Én meg nem tudok napi rendre térni hogy most az m9 ilyen hülye vagy az összes számológép htc telefonokon de nem tudja ki számolni 11000 osztva 3-mal az neki 6 mert ezek szerint 6*3 az 11000
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a kezdőképernyőn az óra widget beállitani,mert 1 örát siet.Vagy törölni?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
umfrider
senior tag
Akkuhasználatban nem tudod megnézni?
Érdemes lehet csinálni egy gyorsítótár ürítést és vol+ kikapcsológomb újraindítást. 10 mp
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Ébrenlét nem tud valami miatt alvó módba menni a telefon, valamilyen alkalmazás vagy épp a rendszer ébren tartja ez van m9-en is bár inkább a gsam szerint mert ha össze számolom amiket a telefon ír ki alig van 20perc a 22 órából, míg a gsam szerint meg 2 óra.
-
ako001
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ez a képernyő mentés nem megy,de biztos én vagyok túl béna,csak kikapcsol a telo
Viszont tok ügyben kicsit tanácstalan vagyok.Tudom már ki lett tárgyalva,meg is van az elképzelésem.
Csak nem igazán tudom értelmezni a Htc Ice View,tokrol készült képet.
Nagyon tetszik,de mi van az előlapon,az valami kihajtható dolog,vagy fix?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Rohadt drága, de csak egyszer kell megvenni:
Brodit.
Megveszem hozzá a ProClip-et. Minden autóhoz külön van, a legtöbbhöz több féle. Nem kell szétfúrni a műszerfalat, nem kell szétbarmolni az autót. Ez az egy ami nem "örök", mert autó cserénél cserélni kell.
Vettem hozzá egy egy univerzális tartót. Amíg normál méretű telefonoknál maradsz, addig ez örök. Nem az autóra ragasztod/fúrod fel, hanem a ProClip-re. Ha Telefont cserélsz, akkor csak átállítod. Egyébként beülsz a kocsiba, becsúsztatod, és ott van. Nem kell nyomkodni, nem kell állítgatni. Autócserénél meg lecsavarozod a ProClip-ől, veszel az új autóba egy ProClip-et, ezt rácsavarod, és ennyi.
Én speciel az ilyen szétfúrjuk a műszerfalat dolgoktól hányok, az ablakra tappancsozás pedig felejtős. Egyrészről szerintem mindegyik hajlamos elengeddni egy idő után, és rohadt nagyon tud esni a telefon, másrészről engem speciel zavar. Arról nem is beszélve ha valami nagyobb egyterűd van, amiben hosszú az ablak, konrétan ülő helyzetből nem éred el a telefont, mert olyan messze kerül.
-
ako001
aktív tag
Érdeklődnek,ki milyen autós tartót használ?
Olyan érdekelne,hogy ha tokban van úgy is megtartsa.
Gyáá most nézem elfektetve éppen semmi sem látszódik a kijelzőből,napszemüvegben"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ennyivel nem volt nagyobb
Mondjuk az én balf..gom volt,mert nem igazán figyeltem oda,a fiammal skájpoltam közben
Mindegy,majd hétfőn beugrok egyért,ha hazaértem.Addig is nyugtom lesz
Ez a Sygic,fizetős,ha a playrol töltöm?Mindenképpen ofline kell,mert mobilnetem az nincs."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Varoz
addikt
Én így hallottam. Illetve azt tudom, hogy van nagyobb méretű chip is, de a kivágást nem tudom biztosra, lehet azt is ki lehet vágni. Mert most neten láttam nagyot is kivágva. Szóval nem tudom, ezért is fotóztam inkább le az enyémet.
Ebből mondjuk nem tudom, hogy vágod ki a nanot.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Akkor meg a nagychipesed van? Mert azt tudtommal nem is lehet vágni.
Nekem kisebb a chip így is, hogy körbevágtam.Az enyém így néz ki. Még csak nem is tökéletes a forma.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
Csiszoltad? WTF? Én körbevágtam egy gyári nano alapján és tökéletesen belemegy.
Na jó egy kicsit passzentosabb, de simán belemegy.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Azt, hogy? Egy tapétavágóval méretre szabtam, nem tudom, hogy lehet elrontani.
-
ako001
aktív tag
Kõszõnõm!
Majd igyekszem:-)
Carbon gray"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ééés megérkezet:-D:-D
Még nem volt idõm kicsomagolni se,normàlisan.Csak ràdugtam a tõltõre.2ig dolgoznom kell.:-X"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
karldergroße
senior tag
Azért meg kell jegyezni, hogy ez az iGo nem annyira veri a mezőnyt. A Szülinapp-nál is gyengébb az pl., hogy nem dobja fel a közlekedési táblákat. Nem jelzi előre a veszélyes kanyarokat, mint a Sygic, nem jelez a vasúti átjáró előtt. Szóval ez az iGo ezért a pénzért valószínűleg nem éri meg.
-
ako001
aktív tag
Csak nem ért ide Tegnap 18 öra óta egy raktárban porosodik a csomagkövető szerint.
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Reggelre ideér,úgy látom
Addig is,érdeklődnek ki milyen navigációt használ?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Bar1
aktív tag
Nem értek egyet, Amerikában eleve olcsóbb a készülék és ami még fontosabb, nekik ott van egy éves UhOh-Protection, azaz bármilyen okból széttört telefont egyszer díjmentesen kicserélik ez idő alatt. Ez egyedülálló, úgyhogy a tengerentúlon ne nagyon rinyáljanak!
Egyébként ott meg a fehér előlapos ezüst nem kapható, úgyhogy a HTC meglépheti azt a "rendkívüli" összetettségű logisztikai bravúrt is, hogy Európában árulni kezdi a fekete előlapos ezüst színt, az USÁ-ban pedig a fehér előlapos ezüstöt is. -
h4h01
senior tag
válasz Acheron #1726 üzenetére
Szerintem ezt el kell engedni! Nem valószínű, hogy az EU-ban meg fog jelenni az ezüst-fekete..Ha elkezdenék forgalmazni, akkor meg az amcsik rinyálnának, a fülesért..Nem fogja megkockáztatni a HTC..Tudom ez csak egy szín a füles meg egy tartozék..de egyfajta exkluzuvitása van mind a kettőnek..szal sztem erre nagyon kicsi az esély..Ha ez megtörténik akkor robbanni fog az amcsi tábor a füles miatt..
-
Acheron
őstag
válasz balla241 #1725 üzenetére
Semmiképp, teljesen jó ötlet. Épp azért nevettem rajta, mert mindenki (én is) sír, hogy az ezüst fekete miért nincs az EU -ban (ha meg lesz, akkor valószínűleg feláras lesz több helyen), erre ilyen pofonegyszerű (és nagyon kínai ) módon átvágják a gordiuszi csomót. Nyilván nem egyenértékű a gyári színezéssel, de fél méterről ember legyen, aki kiszúrja, ha jól van felrakva.
(#1727) Xaels: Arra is kitalálnak majd valamit - bár valószínűleg nem ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
balla241
csendes tag
Egy lehetséges megoldás a színbe. Ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába!
-
Tyer
őstag
válasz CptAdamica #1721 üzenetére
Nem, azt irták, hogy szerintük első körben intézzem én, mert az gyorsabb, viszont alapbol én állom a postát, meg amugy is ugymegy, hogy teljes pack-ot oda kell adni, de hogy elötte azért probáljam ki másik töltöfejjel, meg meg másik eszközt hátha tölt, mert lehet a teloban van a baj
És hogy egy HR-t, meg FR-t nyomjak a telon, hátha az megjavitja...
Egy töltöfejröl beszélünk, könyörgöm, ami nem ad le áramot... Egy egyszerű hazi feszültségmérővel le lehet ellenörizni... ne löjünk már ágyuval bolhára (mert ez még a verébnél is kisebb)...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz CptAdamica #1719 üzenetére
Irtam a Telemax-nak... Remélem ök felfogják, hogy a töltő hibához nem kell sem a telefon, sem a telefon FR-elése...
Exp meg le van... szoval na...[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz CptAdamica #1706 üzenetére
Azt a mindenit...
Expansys nem foglalkozik garanciával, amugy pedig csak teljes dobozt lehet visszaküldeni, nem jo cska a töltöfej. Amugy meg lehet a telefonnalvana baj...
Na menjenek a tudják hová...Majd fogok várni a telora oda vissza küldéssel napokat, és még a majmok hard resetet is nyomnak rá??? Nem lesz ez igy jo...
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1714 üzenetére
De futottam bele mivel az M8-am nemet t-mobilos volt. Mi ezzel a baj, fogod beviszed az üzletbe ahol vetted és meg fogják csinálni. Majd ők kiküldik ahonnan vették. Persze mindig le kell csekkolni honnan veszed erre vannak a vélemények, bolt infó.Ha ithon veszed akkor sem magyar honba javítják és hidd el jobban bánnak vele mint ha magyar küldte volna ki. Ezt tapasztalatból tudom.
A kép helyreigazitást meg köszönöm Bar1 kollegának.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz balla241 #1713 üzenetére
Akkor még nem futottál bele ( szerencsére ) olyan készülékbe, amin rajta volt természetesen a matricán többek között a magyar nyelv, EU-snak volt mondva és valóban az is volt. Csak a boltos azt elfelejtette közölni, hogy osztrák T-mobilnál lett vásárolva és kizárólag oda lehet vinni garanciáztatni. Erre jó a vásárlás előtti ellenőrzés
Most nem a Te készülékedről beszélek, mert az enyém is 034-es cidszámú volt. Az független cid.
[ Szerkesztve ]
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1712 üzenetére
Azért raktam fel képet ami nem tudom hova lett. Az eu-s verzion rajta vannak az elérhető nyelvek köztük a magyar is. Ez tuti. Ezt nem lehet utolag rátenni mert az áttetsző csomagolás alatt van.
-
ferrari1
őstag
válasz balla241 #1711 üzenetére
Nehogy már egy boltos megszabja a vásárlónak, mit tegyen / tehet! Szépen is néznénk ki Azt teszem, amit akarok! Ha nem tetszik neki, faképnél hagyom a készülékével együtt A vásárló kér valamit, amit a boltos megtesz. ( EU-s készüléket kér) . Abban az esetben, ha a boltos ezt nem "engedi", rossz szemmel nézi, akkor ott már alapjában valami stikli van. Tehát megint faképnél kell hagyni. Ha Valóban EU-s készüléket hozott, hidd el, semmit sem fog tenni. Tapasztalat!
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1709 üzenetére
Azt egyből azt fogja kérdeni mit csinálsz kinek telefonálsz.
Ha tudjátok igy tegyétek azt meglátjátok.
Én jártam igy de ez a biztos, hogy eu-s a készülék. Rajta vannak az elérhető nyelvek és természetesen bontatlan. A képen amit feltettem. Ugyan nem tudom hova lett. (L:http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/12/612262_tbhnpzbracmpneip_imag0015_jpg.jpg)Kép(/L)[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz balla241 #1708 üzenetére
"Nincs az a GSM boltos aki kiadja neked az imei számot mig meg nem veszed."
Nem kell kiadnia. Mielőtt kibontanád a dobozt ( már ha bontatlan ), a dobozon lévő matricán szerepel az IMEI. Mielőtt fizetnél felhívod a HTC-t és lecsekkolod. Ha nem EU-s, egyszerűen nem veszed át
[ Szerkesztve ]
-
balla241
csendes tag
Nincs az a GSM boltos aki kiadja neked az imei számot mig meg nem veszed.
A beállítás névjegy szoftveradatok szoft szám: x.xx.401.x amit számmal irtam az a lényeg. Eu-ba szánt készülék. Ha már megvetted akkor tudod a cid mid számot is ellenőrizni. CID__34 MID 2PS620000
Az play-ről leszeded a simple cidgettert futtatod és kiirja a cid számot.
Én a turbado.hu nál vettem. Sürün kell érdeklődni. Nagyon korektek és európai a készülék.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
No, Asszem igy 1hét után meghalt a töltöfejem... minden más töltöfejjel megy, de agyárilag kapottal nem tölt... Expansys-nál vettem, hol tudok panaszkodni?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Bar1
aktív tag
válasz norbysz #1703 üzenetére
78 értékelés alapján 10-ből 4,8-as pontszámot ért el, olvass bele az értékelésekbe: Trustpilot.de-értékelés
Valaki szerint valójában hongkongi cég. Kérdés, valóban EU-sak -e a készülékek, lehet, hogy ázsiai piacosok.
Másrészt a német szöveg néhol teljesen zagyva, mintha részben Google fordították volna.
Ettől persze még küldhetnek jó árut, csak nagyon spórolós és új cégnek tűnik.Én akkor már egy magyar GSM Shopból venném IMEI-csekkolás után.
-
norbysz
csendes tag
Sziasztok.Talàltam egy német oldalt aminek angliàban van a székhelye.Elég jó àron van a htc 10.Tudna valaki véleményt mondani erről az oldalròl,hogy megbizhatò vagy sem? Köszönöm.
https://www.onedigitals.de/htc-10-32gb-4g-lte-black-unlocked.htmlHTC Sensation ---->>> HTC One
-
Tiger.
nagyúr
Na meg lesz ez a hangszóró innentől kezdve nem fog érdekelni hogy szól a htc 10
-
ako001
aktív tag
Ez könnyen lehet,de őszintén szólva nem emlékszem.Akkor így valószínű kideríthetetlen marad:
cyber86
Tölük,[link]
mivel én itt élek,viszont 2hét múlva megyek szabira,és kell egy telefon mindenképpen.
Mert a mostani valami miatt 5 perc alatt kikapcsol full töltöttségnél.
Forrósodik úgy vettem észre.És hát így egy olasz túrára nem igazán alkalmas."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó