- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
Szerintem túl drága ahoz,hogy a HTC visszaszereze a világ élvonalában az elvesztett helyét.amúgy szép lett.
-
Peterman
csendes tag
Hardverileg sehol sincs előrébb a többi nagykutyánál, viszont a HTC abban veri a többit, hogy a rendszere végletekig optimalizált. Nem fagy, nem akadozik, minden úgy fut, ahogy kell. Élvezet használni. Megbízható. A 10-essel nincs tapasztalatom, de ha hűek maradtak a hagyományokhoz, akkor sztem nincs mitől tartani. Még azt is el tudom képzelni, hogy egy fizikailag kisebb akuból többet hoznak ki, mint pl a Samsung.
Allways look on the bright side of life!
-
titán
válasz CloakedWayne #274 üzenetére
Én a hangzásra gondoltam, és komolyan, nem trollkodásnak szántam. Én azt el sem tudtam képzelni, hogy annak az állításnak bárki helyt adna, de látom ezt az audiofilesdit egyesek komolyan képzelik.
Akkor, hogy ne csak üres fecsegés legyen. A HTC-t nagyon erős audiofilnek nevezn. (Amúgy is a kifejezés nem a gyártóra utal, hanem a hallgatóra. Amikor egy gyártóra használják helytelenül, akkor azt jelenti, hogy audiofil közösséget szolgál ki. De most ettől elvonatkoztatva tekintsük úgy, mintha ezt gyártóra is lehetne használni.) Mert komoly fejlesztések helyett hülye, értelmetlen marketingplecsnikre (hires, dolby, régebben beats stb) költik a pénzt. Utána pofátlan módon a Qualcomm ótvar dacját használják, amitől minden nem süket a falnak megy. A fejlesztési energiákat a Boomsound nevű csodára feccölik, amivel ugyan elérik, hogy jobban szóljon, mint a többi bűnrossz telefonhangszóró, de egy félkegyelmű, tízezer forintos kategóriában induló, audiofilcélra teljesen alkalmatlan hangszóró is messze leznéli (M9 alapján, de a fizikát a 10 se tudja megb...ni). Mi maradt akkor audiofilnek a HTC-ben? Az LG V10, és jópár kínai csoda, na azok tényleg rendben vannak, közép kategóriás 100k-s dap (digital audio player) szintjét hozzák, ez már többé-kevésbé alkalmas audiofil igények kiszolgálására. De még az Exynos Samu a Wolfssonnal is elmegy kategória, csak ott a szoftveres háttér gyenge, mert sajnos náluk nem szándékosan kap jobb dacot, hanem csak azért, mert az Exynos soc sosem tartalmazott beépített dac funkciót, így kényszerből beleb...nak valamit.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
senior tag
válasz WhiteWalker #295 üzenetére
nekem az utolsó Htc-m az egy Sensation volt
Lg-t nem szeretem, utoljára még anno G2 volt, de mikor nyáron a nagy melegbe felmelegedett a telefon kamerázás közben, és ugye magától lejjebb vette a fényerőt látványosan én meg kamilláztam a kijelzőt mert semmit nem láttam na azóta azt mondom, soha többet Lg....G4 kameráját elismerem, de akku gyenge, meg az imént említett dolog miatt nem kéne.
-
balgab84
aktív tag
Lcd kijelzo?????
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Valaki87 #292 üzenetére
Az én véleményem a HTCről csak pozitív.
Anno még Desire keszulekem volt , és visszasirom sokszor.
Mind hardveresen mind szoftveresen remek volt.
+1 a HTC javára.
Ha jövőbe androidos nagyok készülékei közül kellene választanom vagy ez lenne vagy G4 .
G5 annyira nem hoz lázba. -
.LnB
titán
Nevezhetem ezt ma már "átlagos" flagship telefonnak?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
senior tag
válasz WhiteWalker #291 üzenetére
Nem ajánlott semmit, mert csak üvegfóliáért mentem de közben beszélgettünk aztán kérdeztem tőle mi a véleménye a htc-ről... erre ezt a választ kaptam
[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Tényleg jól néz ki, de a htc jól ismert árazása és a háromezres akku miatt számomra bukta.
-
-
SonyNex7
senior tag
Alig várom hogy jövőre váltsak iphone 6s-ről ,S7,Htc10,LG G5 meg mik jönnek még addig.
Ez tetszik a legjobban ,szép és jó de az ára miatt szűk réteg veszi majd itthon illetve kár hogy ma már senki nem tudja mi az hogy HTC.Nem vicc körbekérdeztem kb tényleg senki illetve látom ki mit használ.
10-ből 5 samsung,3 iphone,huawei 1,sony 1
Ha valamit nem kezdenek a marketinggel akkor nagy bukta,habár lehet hogy így késő meggyőzni az embereket hogy váltsanak egy "jól bevált" termékről egy szinte ismeretlen termékre. -
A 2. Vesztes
senior tag
Hát akkor olyan lett, amilyennek jópár héttel ezelőtt lebuktatták. Hátulja kafa, eleje gyagya, belseje faja. Végre végre összeszedték magukat és megcsinálták a legjobb kamerát. Ezt már az m8-nál is kellett volna....
Sok sikert kedves HTC, rise and rise back to the sky, mint annó a ONE X, vagy az M7-el volt.
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Hatulja szép, eleje elmegy, viszont az ára már nem fog tetszeni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CloakedWayne
tag
Jo, szegeny amcsiknak kuponkoddal maris 100 dolcsi off. ~160k
-
Aryon87
félisten
Gyönyörű lett ez a telefon, felfigyeltem rá, az a vörös az brutáljóóóó . A korábbi HTC-k is tetszettek, de nekem elérhetetlen kategória.
1. csak Telekomnál van, telenoros vagyok, 2. drága (nem mintha a G4 nem lett volna az júliusban ) de amúgysem váltok idén a rablánc miatt. '17 decemberében meg más paletta lesz (G6, V30(?), P10. Mate 9 stb)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cypresss
senior tag
Meg is van a következő telóm, mondjuk engem nem volt nehéz meggyőzni, mint ex HOX/M7/M8 tulajt. Tulajdonképpen, ha jobban végigondolom fanatik vagyok.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Kocsó
aktív tag
válasz Boldroid #277 üzenetére
#230-nál kérdezte a kolléga és a #231-ben válaszoltam, hogy sajnos ebben már nincs benne az infra
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
CloakedWayne
tag
válasz gixxer-tomee #275 üzenetére
Plot-twist: a Samu szoftvere tenyleg szar, de legalabb szep...
Ezt mar irtam parszor, de 4-5 eve azert tuntem el a forumokrol, mert akkor meg i4 istenites volt, kb. ugyanaz van jelenleg az S7-tel, hogy "outofthisworld" meg "bestphoneinthehistoryofmankind". Nagyon jo telo, vettem is, nem is ertem miert baj ha el kell ismerni nehany hibajat, mert bizony akad(no pun intended) par aprosag.
szerk: az alairasom teljesen alatamasztja mersekelt mivoltamat
[ Szerkesztve ]
-
Boldroid
újonc
Arra lennék kíváncsi, nem tudom hogy valaki tudja-e hogy van benne infra? Egyáltalán rejt valamit az a felső műanyag rész a jack körül? Pl szemből nézve jobb fent a telefonon az csak egy antenna csík? Előre is köszi a válaszokat.
-
Kocsó
aktív tag
- USA-ban függetlenül, 2 színben, 12 havi részletre is elő lehet rendelni 700$-ért
- Ausztriában szintén függetlenül, 3 színben "csak" 750€
- Németországban pedig 700€ a 32GB-os, ezüst színű verzió előrendelve...
( ez elég barátinak mondható szerintem )[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
gixxer-tomee
aktív tag
-
CloakedWayne
tag
Te mirol beszelsz?
Pont ezert raktam ""-be, meg ezert tettem utana hogy profil: marmint a HTC jelenleg ilyen beallitottsagu, ilyen iranyba viszi a telefonjait, ahol a hangzast helyezik eloterbe a vizallosaggal szemben, ezert nem hiszem, hogy ilyen kompromisszumot kotnenek az elobbi rovasara. Most en arrol semmit nem irtam, hogy egy 60 kilos hifihez kepest is audiofilnek szamit egy 0.9 kobcentimeteres melylada, mobil viszonylatban jo, fulesen is.
Egyebkent te szerintem azt hitted valami beallitasi profilra gondolok, bar picit megteveszto igy tenyleg amit irtam.
Mindenesetre en a helyedben elnezest kernek az agressziv hangnemert, elsosorban, meg bevallanam, ha tenyleg felreertettem, de nyilvan van egy masodik opcio is, ahol teljesen tisztaban voltal vele mire gondolok, csak
egy kibaszott nagy bunko vagyes a faradsagos nap vegen jol esett "beoltani" valakit.Egyebkent, annyira nem zavar, elvegre itt a tobbseg magyarbol van, nem ritkasag az ilyesmi. Filmekre is csak 1-et vagy 10-et lehet adni szerintunk iMDB-n.
Jo pihenest!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz CloakedWayne #263 üzenetére
Hű, milyen audiofil, hogy most már nem ocsmány, hanem csak simán bűn rossz a kijövő hang.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Janaboy
veterán
Szornyu olvasni nehany embere lekezelo, kioktato es flegma stilusat..es ez mind2 taborra vonatkozik.
Janaboy
-
jacis
nagyúr
Feketében állat szép
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
antim
tag
Szomorú látni, ahogy a két hangszórós karakteres designt feladta a HTC, egy unalmas tucat ázsiai telefon előlapját hozzák, ami talán csak a Samunak áll jól a nagyok közül. Mondjuk érthető, hogy szakítani akarnak az elmúlt évek vesszőfutásával, de akkor is. Úgy járunk a telefonokkal, mint az autókkal, már csak a logóról lehet felismerni őket.
A belbecs is (flagship) tucat, biztos jól összerakva.
Hogy a közép közepe ízlés elég-e a túlélésre, vagy a felvirágzásra, én nem tudom, de pár év és megtudjuk.
-
Szuper lett ,hátlapja nagyon tetszik,de az eleje nagyon samsungos lett.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
senior tag
Ez tényleg odalett téve. Kívül belül tetszik
Ha olyan jó minőségben fotóz mint anno az M7, de 12MP-en akkor bucira veri az s7 és társait a kam.
Szoftverrel tudom, hogy nem lesz baj.
Érdekes lehet ez a hangszórópáros, bár nem sűrűn hallgatok zenét telón, legfeljebb mikor csörög.
Várom a tesztet.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
addikt
válasz CloakedWayne #261 üzenetére
Én szerintem az ezüstöt választanám, az tetszik a legjobban(meg egyébként sem szeretem a tokokat).
Eddig egyszer egy HTC One X meg egy HTC Desire X volt a kezemben(kb 4 éve), ami először feltűnt, hogy a SuperLCD bitang jól néz ki. Na meg maga a telefon, a HTC-k nekem eddig mindig tetszettek, néhány ok, amiért eddig nem gondolkoztam HTC-n:
1. Az ára(de most csúcskategóriában keresek, ahol hasonló a flagshipek ára)
2. A kamera(szerintem ez volt a leggyengébb pontjuk az eddigi HTCknek.)
3. Nekem személy szerint nem tetszettek a képernyőn levő érintőgombokNa mármost úgy tűnik, hogy ha lehet hinni az előzetes teszteknek, a kamerát is helyrerakták. Az érintőgombok alulra kerültek, a káva vékonyabb lett és végre a HTC sáv is eltűnt alulról.
Az egyetlen, ami esetleg nem tetszik, hogy a Sense-t ennyire leegyszerűsítették, de ezzel együtt tudnék még élni, na meg persze ez egy launcherrel is orvosolható.
Most már nagyon kiváncsian várom a tesztet!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
HUTCHDB
nagyúr
Perfect, excellent!
A videokon lattatok, milyen gyors a rendszer?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
CloakedWayne
tag
Az megolne a hangzast, mivel egy extra hidrofob mesh-t kell rakni a membranok ele. S7-en annyira nem veszes, de mondjuk egy Z3C elso es hatso uveglapja szabalyszeruen luktet, mert nem tud kijonni a hangnyomas rendesen, valamit-valamiert, a HTC jelenlegi "audiofile" beallitottsaga miatt nem hiszem, hogy a kozeljovoben lesz ilyesmi naluk. Esoben nem valoszinu, hogy baja lehet ilyen osszeszerelessel, az M8-at a gyakorlatban vizallonak lehetett mondani tobb YT-video alapjan is, ismerosom uszodaban is fenykepezett vele viz alatt, meg mas forumokon is mondtak(azert nyilvan nem ajanlott).
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Nem úgy volt hogy vizáló lesz?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
CloakedWayne
tag
válasz Hopkins95 #256 üzenetére
Nekem 5 HTC-m volt eddig, egyszer sem voltak szervizben, de nyilvan jon mindjart valaki a horrorsztorijaval... De az M7 volt a kedvencem, az osszes telefonom kozul(S2, meg Lumia 820 is volt ellotte meg meg korabbi HTC-k), 3 evig hasznaltam, de tenyleg mar kutyamkent tenkintettem ra, annyira hozzam nott , nagyon egyben van a ami napig, nincs lagg, egyenletesen teszi a dolgat.
De hulye fejjel megvettem ezt az urhajot, itt gyoztek meg a sracok a forumon, hogy az S2 regen volt mar, vegyed nyugottan, jo a TW, es igazabol azon kivul, hogy a spec-sheet-re verhetnem a ..., nem szeretem hasznalni egyszeruen. Szepnek voszont szep, bar nekem a full metal jacket az etalon, ezt skin nelkul heti 5x ejtene el az ember. Neha hasit mint atom, neha FC, rendszeres frame-drop a "megszokott" helyeken, valamikor csak 5mp semmi, de igazabol ez az Edge-seg is csak eye-candy, azon kivul, hogy ejteskor 80%ban torjon a kijelzo(szepen nem is cserelheto elvileg) masra nem jo.
Szoval en egyre tobbet talalom a SIM-kartyamat az M7-ben, mert kameran kivul az teljesen rendben van. Ha a Samu engedne, hogy normalis ROM-ot tegyek az S7e-re nem lenne azzal baj, de igy passzolom tovabb a csaladban, nekem meg remelem powerof10 2019-ig.
Meg annyit, ha tok nelkul hasznalnad, akkor az ezust a javasolt szin, mert nem latszik a kopas az eloxalt reszeken.
[ Szerkesztve ]
-
Balint1408
aktív tag
Bravó!! Csak lehet hogy nagyon vastagon fog fogni a toll.
A térerő veled van!
-
hemaka
nagyúr
Elölről annyira nem tetszik, hátulról okés, belülről is frankó. Majd meglátjuk mire lesz elég, elég erős a mezőny.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Amos17
tag
Ugyanazon az áron nyit, mint mostanság az összes android flagship: 700 EUR [link]
Mi kis hazánkban így kb 230ezer körül lesz az ára szóval nem vészes.. -
sid87
senior tag
válasz CloakedWayne #253 üzenetére
Ja, viszont értelmes dolgokkal is lehet egyedibb. Se nem vízálló, se nem moduláris, se nem jellegzetes elölről. Milyen pluszt ad a konkurenciához képest? Jól szól? Nyilván neked szuper lesz, én a saját véleményem írtam le, hogy megint többet vártam, biztos azért mert nagyok velük szemben az elvárásaim. De legalább nem okoztak csalódást.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
addikt
válasz CloakedWayne #253 üzenetére
Hát nagyon remélem... Egyedül ami kicsit aggaszt, az a mérete, mivel egy hangyányit magasabb és szélesebb az S7-nél...de ennyi még talán belefér(lásd a G5 vagy a Nexus 6P már nem férne bele).
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Peterman
csendes tag
Angliában élek. Csak Desktop PC-m van, persze mindennel, ami kell. Fürdőszobába nem vihetem magammal a PC-t, Zuhanyzás közben nem fülesen keresztül hallgatok zenét. Ha meg lenn iszogatunk a haverokkal a nappali-konyhában... vagy akárhol máshol.... ez a legmegfelelőbb. Hidd el az a kicsi NFC-s kocka hangszóró szuper jó!
Allways look on the bright side of life!
-
CloakedWayne
tag
Veroxigenszint-mero meg a barometer nekem is hianyzik, plusz meg egy botmixer-port siman elfert volna felulre...*trollers away.*
Hopkins95: Decemberben lehetosegem lett volna ujszeru M9-et venni 75-ert, masfel ev garival. Nyilvan az egy rakas szar volt ez meg nem, de annyiert tuti fogsz talalni mar olyankor. Ha meg hosszutavra veszel, akkor is HTC, mert nem kell Wipe-olni mindent 2 havonta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Fúhh hát most nagyon feladták a leckét nekem ezzel a telefonnal!
Eddig úgy volt, hogy jövőre egy S7-est veszek, de ez valahogy annál is jobban tetszik. Megnéztem a videókat is, amiket ide linkeltetek páran, szerintem kegyetlen szépre sikerült! A kérdés persze az ár lesz: ha az S7-tel egy áron lesz és jövőre hajlandó 400 Euró közelébe menni, akkor könnyen meglehet, hogy ez lesz az első HTC-m! Azonban tartok tőle, hogy nem így lesz...a HTCk valahogy nagyon makacsan tartják a magas árukat...(#247) Quqesz Látom lelki szemeim előtt, ahogy a fürdőszobába cipeled be a hangfalat...
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz CloakedWayne #249 üzenetére
Na az már azért csak valami, ha lehet kedvedre állítani a színt.
Minden gyártónak ezt kellene nagyon erőltetni, a jelenlegi telefonomon is tudom állítani és alapon tuti már eladtam volna ezt is... -
sid87
senior tag
A hardver ugyan olyan mint minden másik jelenlegi flaghisp-ben. Semmilyen olyan plusz szolgáltatást nem látok, ami miatt ezt kéne venni. Elölről szerintem borzasztóan jellegtelen, így videók és képek alapján. S7-nél volt must have érzés, itt még csak az sincs, hogy esetleg kipróbáljam. Valahogy nem ütött nagyot. Klassz teló, de semmi több.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
CloakedWayne
tag
Hands-on-okban(osszes ami YT-on volt ) amiket hallottam/lattam/irtak:
- leggyorsabb reakcioideje van a mobiliparban(mind valaszido, frekvencia ill. digitizer sebessege/erzekenysege is ki volt emelve)--->kurvara nem tudom mit takar, de igy legyen
- NTSC-szabvanyhoz a legkozelebbi, amit eddig lattunk
- 30%-kal nagyobb szaturacio erheto el, mint az eddigi LCD-ken
- van vivid ill. reality mode az options-ben, lehet varialni
- szogbol nezve enyhe lazac szinu tintje van
- feketeje eleg jonak tunik igy ranezesre, szerintem 2000 felett siman lehet a kontraszt(szvsz. a leakerek emiatt gondoltak Amoled-nek a kezdetekben meg a vivid miatt)
- G5-fele backlight-bleedinget se lattam
- nagyon kozel van a felszinhez, olyan mintha azt tapiznad(gongolom a zero-gap miatt)Egyedul az O2-s vidiben lattam en is fakonak, lehet nem vivid-en volt, mert mashol meg inkabb amoledes beutesunek ereztem. Elesseg meg ugye nem kerdes, ver mindent, mert kicsi, AMOLED-eket meg magasan az RGB miatt.
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Ha ugyanaz lett volna az eleje, mint az m8/m9 esetében, akkor meg az lett volna a baj.
Muszáj volt valami újat mutatniuk. Szerintem jól néz ki az előlap(is), csak egy kicsit szokatlan.
Most őszintén, a Nexus 6P-nek miben szebb az eleje? Az is egyszerű, van egy képernyő, hangszóró(k) és kész.
... De azért jó látni, hogy viszonylag sokan elismerik, hogy igencsak ütős telefon lett. Persze nem jelenthetjük ki még 100%-osan, ameddig nem lesznek tesztek, vélemények róla... De én nagyon jót sejtek
(M8 --> 10 )Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Peterman #223 üzenetére
Elölről kb az összes kínai teló így néz ki(letv,xiaomi,meizu,stb....), de az S7 szintén. Vannak azért lehetőségek a más kinézetre(pl lg v sony,motorola).
Most komolyan zenészként egy telóról hallgatsz zenét otthon? Oké, hogy nincs hifi, de egy aktív hangfal sem, ne mááá.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Spark_777
tag
A telefon tulajdonságai első körben meggyőzőek,de a külső számomra nagyon semmilyen...marad a P9 plus mint következő telefon....
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
ffodi
veterán
Hardveresen nagyon rendben van (kivéve, hogy nincs IR blaster), a hátulja is egész jó, az M7-re emlékeztet, az eleje viszont elég bugyuta, olyan semmilyen.....vagyis inkább valami korai samsung/iphone-re hasonlít. Emlékszem, az M7-nek mekkora sikere volt azzal a kinézettel. Aztán jött az M8 és az M9, ahol megtartották a bevált formát, ami tényleg nagyon jól nézett ki, de ott már sokan rinyáltak, hogy nincs újdonság (amit azóta sem értek miért baj)...... Most itt egy teljesen átlagos kinézetű előlap, ami inkább csúnyácska kicsit, mintsem szép, és mindenki isteníti....inkább tartották volna meg az "eredeti" formavilágot.
Meg kell majd nézni élőben, de az eleje miatt nem fogott el "must have" érzés, mint anno az M7-nél.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Attaca
csendes tag
-
M5Norbi
őstag
Nagy kár.
Tervezem egy ideje hogy kipróbálok egy HTC-t de így most is kihagyom.
Én sokat használom távirányítóként nekem nagyon hiányozna.Egyébként jó olvasni a nagy lelkesedést,sokan várták már ezt a HTC-től.Korrekt készülék lett de nem kapott el a hév ahogy idén egyik csúcskészüléknél sem,de azért megnézem majd élőben,kíváncsi vagyok rá.
Köszönöm a linkeket és az infot!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
judas13
addikt
Elismerésem a cégnek a telónak- de nekem valahol összességében annyira nem jön be skipelem...
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Nem volt még HTC-m, de ez nagyon ütősre sikerült, azt hiszem meg is van mire váltok majd G4-ről
-
senior tag
Na a kamerara nagyon kivancsi leszek.
-
QwErTy42
addikt
válasz CloakedWayne #233 üzenetére
Rá kell rakni egy indukciós tűzhelyre és jó lesz.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Wapmester
senior tag
válasz CloakedWayne #233 üzenetére
szeretne főzőlapot csinálni a telefonból
-
no more
veterán
Végre már, hogy összejött nekik ismét! Ez már csúcstelefon a javából, le a kalappal!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CloakedWayne
tag
-
Wapmester
senior tag
szerintem kimaradt, ahogyan az S7-ből is, mert az embereket nem érdekelte az infra.
(#231) Kocsó: ha akkora feature lenne, akkor minden gyártó tenne a csúcskategóriás modellekbe, nekem is S6 edge van, de az infrát kétszer használtam és nem tanítható, így a nem annyira márkás cuccokat soha sem lehet vele irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
És most látom, hogy lesz vörösben is
(#230) M5Norbi: sajnos nincs, a hivatalos specifikációban sem említik
(#232) Wapmester: már akit...
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Nagy kár hogy kimaradt az infra. Így ez a teló sem érdejel pedig ez válthatta volna az S6-ot valamikor.
(Ami másokkal ellentétben nekem tökéletesen működik,csakhogy a trollok ne zendítsenek rá)Már tuti hogy nincs benne ? Vagy ez még csak előzetes sejtés?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
törölt tag
Teszik, határozottan, főleg a bekapcs gomb, hogy recés.
Versenyképes darab, le a kalappal de azért maradok a Samsungnál.
Nálam megelőzte a G5-öt.[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
Fura olvasni, nagyon megoszlanak a vélemények, szerintem kár ezért a jellegtelen előlapért, ez tucat kinézetre sikerült... abból is a rosszabb féle mondom elölről...
Minden másban nagyon jó telefon lesz, azért remélem összejön nekik idén.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
gyerecske
senior tag
P9 mellett a HTC 10 tesztet várom a legjobban, kíváncsi leszek melyik jön ki győztesen.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Akraf
csendes újonc
Samsung helyében felvásárolnám a htc-t! A htc most tényleg egy Qrva jó telót rakott össze, viszont az S7 edge izgalmasabb design. A kettőt ötvözve (fém borítás, htc hátlap, S7 edge előlap) htc sense 8, Boom Sound, stb.. Na akkor talán még az iPhone 6S is megremegne..
-
Kocsó
aktív tag
De jó látni a régi M7-es topikból titeket srácok!!!
Remélhetőleg újra összejön egy jó kis csapat és mindenki ott segít a másik (HTC 10-zel rendelkező) embernek ahol tud és nem a széthúzás, meg a másik "lehü*yézése" lesz a "követendő példa"...
Lassan a 2. évébe lép a ONE (M7) Dual SIM-esem és hát erre (HTC 10) vártam már egy jó ideje (az M8 és az M9 valahogy nem az lett, mint amire számítottam).
De addig is amíg a saját kezünkbe kerül a "kicsike" marad azon cikkek olvasgatása, amit azok a mázlisták írtak, akiknél már megfordult a telefon(#220) bibliator: azt az egy dolgot én is nagyon sajnálom... Úgy megszoktam már a M7-ben
[ Szerkesztve ]
-
Peterman
csendes tag
Nah szvl.... én nem vagyok márka függő. Az iPhone 3 sikere óta próbálok iPhone-t vásárolni. Amint lejár a 2 éves szerződésem, mindig tüzetesen átnézek minden információt a TOP telefookról, hands on, tesztek, összehasonlítások. Ilyenkor minimum 8-10 oldal tesztjein rágom át magam. Az eddigi évek során az Iphone - Samsung - HTC hármasból kellett választanom. Akkoriban a Huawei - LG - Sony stb. még semmit se jelentettek.
Amikor a kollégám iPhone 4-et vásárolt, csak mert trendi volt én inkább a Samsung Wave mellett döntöttem. Ugyanazzal a hardware-el dolgozott mégis szinte mindenben nyerni tudott az iPhone 4 felett. Főleg hogy az iPhone-nal nem lehetett telfonálni. Szétkapcsolt. lefagyott minden baja volt. Az én kis Wave-emből pedig olyan zene szólt, hogy kár is volt hasonlítgati. Ezt ő is beismerte, hogy nagyon mellé nyúlt.
A következő telefonnak HTC One X-et választottam. Hihetetlen érzés volt kezemben tartani egy ilyen csodát. Felemelő volt egy ilyen luxustelefont a kezemben tartani. Gyors volt, mint a villám. Nagyon össze volt rakva. Csúcs szuper zene jött ki belőle. Az akkori iPhone is alul maradt, Samsung pedig külsőre nem tetszett.
A 13. napon sajnos összetörtem a kijelzőt. (tok nélkül használtam). Garancia alatt volt, szóval kaptam egy új telefont. De mivelhogy az üzemidővel nem voltam megelégedve - cca 8 órát bírt ki - így replacement telefonnak a Samsung S4-et választottam. Mikor a kezembe vettem, kirázott a hideg tőle. Hardware cca ugyanaz mégis az a műanyag borítás.... úristen. Nagyon proli feeling. Gyakran lefagyogatott, nem volt olyan gyors, zene egy nagy 0 stb. Alig vártam, hogy lejárjon az újabb 2 év és upgrade-elhessek egy másik telót.
Újra iPhone - Samsung - HTC a palettán.... HTC M8, ami megfogott. Ez volt a legjobban összerakva. Optimalizálva a rendszer, minden úgy fut, ahogy annak futnia kell. Már féléve lejárt az újabb 2 évem és nem akartam upgrade-elni, amíg nem látom az új HTC-t.
iPhone nem rossz, S7 jól néz ki - de a Samsung-ok teli vannak szórva annyi felesleges sz@rsággal, hogy nincs rendszer, ami működni tud velük. A HTC a választottam, de megvárok még egy pár tesztet.Ami nem tetszik. A Design nekem se jön be így elsőre. Az, hogy lesarkították, nem volt valami jó ötlet, de üsse kavics, tokkal használom így nem sokat fogok belőle látni.
Az előlap? Sokan panaszkodnak, de szerintetek, hogyan kellene kinéznie előlről? Az egész egy nagy képernyő. Sokat itt nem lehet újítani. Jah temesvári parasztkolbásszal kellene körbe rajzolni, lehet jobban bejönne.
Valaki kérdezte miért fontos a Boomsound - HiFi, meg hogy ki hallgat így zenét?
Hát én!!! Pl. Zuhanyzás, borotválkozás közben. Mivelhogy zenészféleség vagyok, ráadásul rocker, nekem nagyon fontos, hogy teljes hangerőnél ne csörögjön a zene. Ráadásul az M8-hez kaptam egy NFCs hanszórót (10x10x10-es), ami annyira jól szól, hogy házibulik mentek róla.
A kamera... most komolyan ki a jó isten nyomtat ki mobillal készült fotókat 1m x 2m-es poszterekre?
Már az 5 megapixeles kamerák is elegendőek voltak, FB-ra, emlékek megőrzésére stb. Ez most 12 Ultrapixeles, ami akármilyen is lesz jobb lesz, mint az M8-asé volt, pedig hát nekem azzal sincs semmi bajom.
Nekem nincs gondom az árával, mert tudom, hogy a HTC sokkal összeszedettebb telefon, mint az iPhone-Samsung kettős, viszont én is talán alacsonyabb árat javasolnék nekik, csak hogy gyorsabban magához tudjon térni a HTC.
Még megvárom a teszteket, de ha a zene - üzemidő - optimalizáció olyan lesz, mint amit igértek és amihez hozzászoktam, akkor meg is rendelem az új 10-est.Allways look on the bright side of life!
-
Angel78
aktív tag
válasz CloakedWayne #181 üzenetére
De jártam, sőt sikerült tovább tanulnom is.
De mond csak, Te nyilván fejből vágod hogy esetleg bele került-e a Snapi 820 mellé a tervezett WiPower technológián alapuló Qi töltés lehetősége ugye???Miért ne tehetnék fel egy kérdést, főleg úgy, hogy nem tudtam az online bemutatót megnézni???
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Nightfall75
tag
Sajnos úgy tűnik az ezüst hátlap-fekete előlap verzió US only lesz. Az EU-ban csak az ezüst-fehér verziót lehet előrendelni egyelőre. Reméljük ez változni fog.
-
bibliator
aktív tag
Bakker megáll az eszem! Ezek is kihagyták az infrát, mint a Samu S7 meg a Huawei P9.....
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
torma1981
veterán
Gondolom az ára is 250k minimum. Ennyiért siker termék lesz tuti.
-
atikó
őstag
na ez kell nekem!
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
-
h4h01
senior tag
Color comparison
Érdekes, ebben a vidiben nincs ezüst hátlapos, fekete előlapos verzió..Am az arany hátlap sem csúnya.. -
Xaels
félisten
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tyer
őstag
Persze nem baj, hogy a telora nem illeszkedik...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
fairi
addikt
s7 edge színhű megfelelő beállítással.
Az alapbeállítás enyhén túlszaturált mert az átlag pór ezt szereti és könnyen elveri a szomszédos pulton levő telefonokat.
Adaptive Display mód direkt el van "rontva", de a basic vagy professzionális mód (AMOLED Photo mode) tökéletesen színhelyes.Gyors kérdés: ha jól látom az ir blaster és az fm radio ki lesz belőle hagyva?
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F_Gergely
őstag
Nekem volt M7 (elorendelesben vettem) megse esek hanyatt hogy huuu HTC. Oke hogy sense de van megvasarolt launcher ugyis azt hasznalom. Egyedul a boomsound hianyzik. Az hogy fem, sok hulye igyis tokban hordja meg teleszarja foliaval nehogy seruljon. Sose ertettem ha fem telefont vesz valaki minek van rajta tok, nem mindegy mi van a tokban ugyse a telot fogja hanem a tokot... volt tobb htc-m most mas telot nyuzok de ezzel sincs bajom. A boomsound hianyzik, meg egy normalis autostarto es kb ennyi.
Ja arrol nem beszelve hogy az M7 is tudott olyan forro lenni hogy megfogni se lehetett -
Mr.Silkó
veterán
Nagyon szép lett a készülék, végre javították a sokak által emlegetett hibákat, a belső is *asza lett, nem vagyok a HTC rajongója, sosem volt tőlük telefonom, de ezért a készülékért így első blikkre jár nekik a pacsi.
-
BenHans
addikt
Szép kis társaság fog összegyűlni a 10-es topikjában. Régi arcokból is lesz egy pár ahogy látom. M7 után újra ott leszek, remélem minél előbb.
Nem tudok mást mondani. Must have... Szerintem ezüst lesz, fekete előlappal.
Sajnos más készülék nem érdekel, velük is tapasztalat és jó-jó, de azt a mindennapi sebességet és stabilitást nem kapom meg mástól. iPhone meg nem kell, több okból sem, de ezt nem részletezem, pláne hogy semmi hátrányom nincs abból hogy az alma helyett a HTC-t választom, sőt...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Drón topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- További aktív témák...