- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz karldergroße #1817 üzenetére
Linkesítem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Bari81
tag
válasz karldergroße #1817 üzenetére
Köszi!
-
Bari81
tag
Nem nagyon pörög ez a fórum. Mondjuk nagyon jó ez a telefon, rosszat nem tudnék írni.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz matyi19 #1812 üzenetére
Szia Matyi! Régen beszéltünk már
Én nekem van egy i5s és egy Htc One m9, használom mind a 2 nagy megelégedéssel.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 5S-t használok, iOS-t kb 4 éve.
Az elkövetkezendő napokban, hetekben le akarom cserélni a jelenlegi telefonomat.
Elgondolkodtam az Androidon is mint alternatíva. (Galaxy S7, Huawei P9, HTC 10), viszont attól tartok, hogy megbánnám pár hét használat után a váltást. Arra nincs pénzem, hogy mindkettőt megvegyem, az meg kevés, hogy kirakatban pár percet nyomkodjam...
Át akarom jól gondolni, hogy mi legyen a következő telefonom, minim 1, de lehet 2 évre venném.Szóval, van itt valaki aki i6S-ről váltott HTC 10-re, vagy párhuzamosan használ Androidot és iOS-t?
Tudnátok segíteni a döntésem meghozatalában?
Mivel kapnák többet, ha i6S helyett HTC 10-et veszek? ( az hogy az android nem zárt rendszer az iOS-hoz képest nem érdekel...)Köszönöm!
-
Bari81
tag
Na közben meg is érkezett a telo, tökéletesen működik a magyar kártyával, remélem otthon is jó lesz. Kaptam ajándékba a HTC től + gyorstöltőt is. Szuper ez a telefon. 😊
-
nagyúr
válasz Nightfall75 #1802 üzenetére
Az gondolom egy kicsit sem számít,hogy nem postázzák Amerikán kívülre.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Nightfall75
tag
Most hónap végéig 100 dollárral olcsóbb a htc us webshopból. Így átszámolva 169.000 Ft. Ennyiért simán venném én is, főleg a ezüst-fekete verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...