- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
karldergroße #1817 üzenetére
Linkesítem.
-
Bari81
tag
válasz
karldergroße #1817 üzenetére
Köszi!
-
Bari81
tag
Nem nagyon pörög ez a fórum. Mondjuk nagyon jó ez a telefon, rosszat nem tudnék írni.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 5S-t használok, iOS-t kb 4 éve.
Az elkövetkezendő napokban, hetekben le akarom cserélni a jelenlegi telefonomat.
Elgondolkodtam az Androidon is mint alternatíva. (Galaxy S7, Huawei P9, HTC 10), viszont attól tartok, hogy megbánnám pár hét használat után a váltást. Arra nincs pénzem, hogy mindkettőt megvegyem, az meg kevés, hogy kirakatban pár percet nyomkodjam...
Át akarom jól gondolni, hogy mi legyen a következő telefonom, minim 1, de lehet 2 évre venném.Szóval, van itt valaki aki i6S-ről váltott HTC 10-re, vagy párhuzamosan használ Androidot és iOS-t?
Tudnátok segíteni a döntésem meghozatalában?
Mivel kapnák többet, ha i6S helyett HTC 10-et veszek? ( az hogy az android nem zárt rendszer az iOS-hoz képest nem érdekel...)Köszönöm!
-
Bari81
tag
Na közben meg is érkezett a telo, tökéletesen működik a magyar kártyával, remélem otthon is jó lesz. Kaptam ajándékba a HTC től + gyorstöltőt is. Szuper ez a telefon. 😊
-
válasz
Nightfall75 #1802 üzenetére
Az gondolom egy kicsit sem számít,hogy nem postázzák Amerikán kívülre.
-
Nightfall75
tag
Most hónap végéig 100 dollárral olcsóbb a htc us webshopból. Így átszámolva 169.000 Ft. Ennyiért simán venném én is, főleg a ezüst-fekete verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest