- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan.bagi
csendes tag
Jól értem, hogy a 4 cella ki lett cserélve végül és az nem hozott változást? Amúgy sokan lecserélik a komplett pakkot fiatalabbra, amitől állítólag megtáltosodik. (Nekem is Prius 2006 van, olvasgatom a fórumokat. Sosem "teszteltem" az akksit, mint írják nem is tesz jót neki, így a sajátom állapotát sem ismerem.) Szerintem, ha egy ilyen korú NiMh akkumulátor kapacitása csökken, azt már nem nagyon lehet visszaállítani. Ha kapsz valami jó infót, azért tedd közzé kérlek!
-
zolisx4
őstag
A WLtoys-mint autót felejtsd el.Valóban lehet alkatrészt kapni hozzá,nekem volt belőle,[link] [link]
[link]
ez a 3 típus nem igazán alkalmas játékra ,melegedő elektronika 390 nem szabványos motor ami le ég 2 aksi után,aksiból sem tudsz igazán nagyobbat a gyári 1500 as ból belerakni mert nem fér el és ha 10 percnél tovább használod lefüstöl valami,még egy sima szervót sem lehet cserélni benne mert nem szabványos,3 vezetékes.
A műanyag alkatrészek törnek nagyon ,leszigetelni nem lehet a hajtóművet telemegy porral ,piszokkal megeszi a műanyag fogaskereket ,az elektronika egyben van a vevővel ,.
A lengés csillapító az csak díz egy rugó és kész semmi olaj .
Nézzük ha veszel 3 fázisú motort bele amit kb 20 ezer,ami mindig széttöri a hajtómű házban a csapot amin a fogaskerék van.Ennyi pénzért lehet venni itthon rendes autót ,2wd vagy 4 wd ami tetszik.Például [link]ez egy jól bevált szerkezet,ezt kiveszed a dobozból és használod az alap aksival és a kefés motorjával sokkal többet tud mint az előbb említett WLtoys.
Ha egyszerűbb kel pl 2wd az olyan egyszerű mint a fa ék ,[link] nekem ebből van kettő,.
Jól gondold meg mit veszel mert felesleges pénz kidobás is lehet belőle . -
Peaceliker
addikt
Hali!
Az ilyen olcsó gépek, sajna túl sokat nem fognak bírni. A wltoys annyiból jobb egy fokkal a játék kategóriás cuccoktól, hogy van hozzá alkatrész.
A vízállóság inkább utólag oldható meg, plastidippel, az elektronikák leszigetelésével.Azt a zöld nemtom mit én kihagynám
Sosem hallottam még róla, utána kell googlizni van-e hozzá alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest