Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoltan.bagi
csendes tag
Jól értem, hogy a 4 cella ki lett cserélve végül és az nem hozott változást? Amúgy sokan lecserélik a komplett pakkot fiatalabbra, amitől állítólag megtáltosodik. (Nekem is Prius 2006 van, olvasgatom a fórumokat. Sosem "teszteltem" az akksit, mint írják nem is tesz jót neki, így a sajátom állapotát sem ismerem.) Szerintem, ha egy ilyen korú NiMh akkumulátor kapacitása csökken, azt már nem nagyon lehet visszaállítani. Ha kapsz valami jó infót, azért tedd közzé kérlek!
  - 

zolisx4
őstag
A WLtoys-mint autót felejtsd el.Valóban lehet alkatrészt kapni hozzá,nekem volt belőle,[link] [link]
[link]
ez a 3 típus nem igazán alkalmas játékra ,melegedő elektronika 390 nem szabványos motor ami le ég 2 aksi után,aksiból sem tudsz igazán nagyobbat a gyári 1500 as ból belerakni mert nem fér el és ha 10 percnél tovább használod lefüstöl valami,még egy sima szervót sem lehet cserélni benne mert nem szabványos,3 vezetékes.
A műanyag alkatrészek törnek nagyon ,leszigetelni nem lehet a hajtóművet telemegy porral ,piszokkal megeszi a műanyag fogaskereket ,az elektronika egyben van a vevővel ,.
A lengés csillapító az csak díz egy rugó és kész semmi olaj .
Nézzük ha veszel 3 fázisú motort bele amit kb 20 ezer,ami mindig széttöri a hajtómű házban a csapot amin a fogaskerék van.Ennyi pénzért lehet venni itthon rendes autót ,2wd vagy 4 wd ami tetszik.Például [link]ez egy jól bevált szerkezet,ezt kiveszed a dobozból és használod az alap aksival és a kefés motorjával sokkal többet tud mint az előbb említett WLtoys.
Ha egyszerűbb kel pl 2wd az olyan egyszerű mint a fa ék ,[link] nekem ebből van kettő,.
Jól gondold meg mit veszel mert felesleges pénz kidobás is lehet belőle . - 

Peaceliker
addikt
Hali!
Az ilyen olcsó gépek, sajna túl sokat nem fognak bírni. A wltoys annyiból jobb egy fokkal a játék kategóriás cuccoktól, hogy van hozzá alkatrész.
A vízállóság inkább utólag oldható meg, plastidippel, az elektronikák leszigetelésével.Azt a zöld nemtom mit én kihagynám
 Sosem hallottam még róla, utána kell googlizni van-e hozzá alkatrész. 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
 - REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
 - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sosem hallottam még róla, utána kell googlizni van-e hozzá alkatrész.