- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan.bagi
csendes tag
Jól értem, hogy a 4 cella ki lett cserélve végül és az nem hozott változást? Amúgy sokan lecserélik a komplett pakkot fiatalabbra, amitől állítólag megtáltosodik. (Nekem is Prius 2006 van, olvasgatom a fórumokat. Sosem "teszteltem" az akksit, mint írják nem is tesz jót neki, így a sajátom állapotát sem ismerem.) Szerintem, ha egy ilyen korú NiMh akkumulátor kapacitása csökken, azt már nem nagyon lehet visszaállítani. Ha kapsz valami jó infót, azért tedd közzé kérlek!
-
zoltan.bagi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen típushiba autóknál. A lényeg, hogy jobb esetben csak meglazul az állító motor tengelyén a csiga, rosszabb esetben letörnek a fogak is. Az egységet csak kompletten lehet kapni, hiába csak az az egy csiga/orsó megy tönkre/lazul ki benne.
Kérdés: van-e valami spéci ragasztó, amivel lehet rögzíteni a tengelyen és nem kezdi ki a műanyagot. Lehet-e kapni ilyen csigát valami szaküzletben, ami rendesen rászorul a tengelyre?
Köszönöm! -
zoltan.bagi
csendes tag
Sziasztok!
Lehet off, de úgy érzem itt van legnagyobb esélyem hiteles válaszra. Imax B6 AC-t honnan érdemes rendelni?
Előny, ha flashelhető mikrokontroller van benne.
Nem modellhez kellene, szimplán egy "univerzális okostöltő" kellene a házhoz.
Köszönöm! Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest