- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Volt egy magyar webshop ahol volt robbantott rajz az autorol es ott cikk szamokra voltak szedve az alakatreszek,ranyomtal es beadta arral stb.Mar nem tudom melyik volt,most kerestem volna de nem talaltam vagy mar megszunt ez az opcio alkatresz keresesre
Igen az injora ilyen szempotbol jo.
Marad a google kereses sajna,ra kell szanni par orat mire meg lesz amit szeretnel. -
-
Gubu0101
veterán
En rendeltem mar az injorarol jo parszor,volt 80€-os tetelem is de senki nem foglalkozott vele.Asszem ertek nincs irva ra,meg paypalal is lehet fizetni.Hobbyking oldalrol rendeltem mar.Az rcvilag.hu ami szlovak,onnan vettem a defit meg par aprosagot.Nekem kb ezek a bejaratott oldalak vannak.
-
tvamos
nagyúr
"inkább upgradelve jó"
Minden ironia nelkul szeretnem megkerdezni ezeket a dolgokat, mert tenyleg kivancsi vagyok ra! Milyen tulajdonsaga nem felel meg a szamodra az SCX24-nek? Mi az, ami nem eleg jo? Lassu? Tul gyors? Keves a nyomatek? Tornek az alkatreszek?
Ne gondold, hogy nem valogatok hozza upgrade kiteket minden masodik honapban, de amikor felteszem magamnak a kerdest, hogy mi a baj vele, akkor mindig csak arra jutok, hogy jo lenne egy kis plusz kormanyszog, es ennyi.
Ha kiviszed a szabadba, egy valodi sziklas terepre, az mas, de oda szerintem ez a gep kicsi. Es szerintem a Traxxas is kicsi oda. (Kiveve, ha a kerted vegebe magadnak epitesz hozza palyat, mert akkor azt meg tudod csinalni tutira.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest