- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2378 üzenetére
Jelenleg ott vagyok, hogy 0 használattal (ajándék lesz valakinek későbbre) fém tengellyel és fogaskerékkel tartalék akksival (2 olajos tartalék gátlóval) lehet eladom az enyémet, mert olcsóbb a fenntartása egy TT-01-nek, igaz az elején többe kerül.
Szóval 380/390-es motorméretet véve alapul 20 $-ért kapsz motor-esc kombót kb.
BG-n is van, de szerintem kicsit lehet sok hozzá a KV érték (valahol 4800-ast ajánlottak), illetve a méretet is ellenőrizni kell.
Ezt jól tudom, vagy mást méret kellene?A vevő resz küld pwm jelet az integrált esc-nek akkor azt levadászva közvetlen ráköthető az esc-re, ha nem ad pwm jelet, akkor egyirányúsítást egy ellenállással is meg lehet oldani.
Az is megfontolandó, hogy veszel bl szettet, ráhekkeled a kocsira és használod, majd ha akarod keféssel eladod és veszel a bl szett alá egy 1:18/1:16-os gépet, ha váltani akarsz. -
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2376 üzenetére
Zárt motornál vizes bejáratás szerintem hanyagolható.
1S-el 5-10 percig járatni mielőtt beszereled, vagy esc-re rákötni és alacsony fordulaton járatni.
Legjobb a cserélhető kefés lenne ilyen méretben vizes bejáratással, majd kiszárítva, vagy ha hosszú távon tervezel vele, akkor brushless moci esc-el. Később 1:18-as más járgányba is rakhatod.
Bejáratás sokat jelent, zárt motornál mást nem tudsz tenni, max ventis hűtőborda.
Szerelhetőnél lehet kommutátort tisztítani közben, de vigyázni kell, mert hamar elnyalódik a műanyag a csavarhelyeken. -
Peaceliker
addikt
válasz
kimista #2121 üzenetére
Valamelyik difi lehet. Autókat első használat előtt érdemes szétszedni és kihézagolni, különben ez lesz...hacsak nem annyira szar cucc hogy már el is kopott... jó eséllyel kézben kiderül, hogy melyik fingotta el magát...
(#2122) tvamos
Nem venném meg. 120/160? Az valahogy fura nekem...120/720 meg hasonlóak szoktak lenni. meg 160a peak édes kevés...1/10 es gépben erősebb moci peak bekérhet 140A t.
mibe kell a szabi? hk xcar beast cucc havernak jól muszikál, nem is volt drága annyira...de csak saját krtya jó hozzá. ebayen 18 körül wp hw szabi? ahhoz sok féle kártya jó
-
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2067 üzenetére
Kösz!
Akkor már csak 2 hetet kell várni. Szomszédéknál fent 2-3 nap és nincsenek többen.
Kínából Hollandián keresztül 8 nap (nem munkanap) alatt ideért az országba, azóta eltelt 6 nap mire változott a státusz, most jött a másik 3 napra rá, hogy adatbekérés. 1-3 nap és a beküldött adatokat feldolgozzák, +5 mire átvált vámmentes küldemény ... aztán még 2-3 nap míg továbbítás helyi posta fele. Tök jó, hogy a világ másik feléről 8 nap alatt itt a csomag, itthon meg ahogy számolom kb. 3 hétig kering az éterben."Magyar Posta - biztos pont egy változó világban"
-
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2046 üzenetére
Enyém is, de nem mozdul. Gyanús. Lehet versenyeznek a holmijainkkal.
Peaceliker: Igen jók a HPI-k, csak 4WD már 100 fölött van, igaz lehet én is hamar elérek ahhoz a határhoz.
Füves, murvás terepen használnám inkább ugratók nélkül. Vettem egy Monster Truck-ot 1/10-es méretben.
VRX-hez van itthon minden, igaz közel sem HPI minőség (gondolom), de kezdésnek megteszi.
Telefonon érdeklődtem az üzletben és meglepő módon nem erőltettek rám semmit sem. Benti autót nem is vettem (pedig elsőre azt akartam).Így került képbe a kinti gép. WLtoys meg max szigszalagozva lesz, vagy PVC csövezve és mehet a drift is idebent. -
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2028 üzenetére
Na kicsit még gyúrtam a témát.
Csapágy, difitengely és fogaskereket veszek.
Kintre mehetnek az aluk, de én nem költök többet rá, csak ha törik.
Kezdő normális buggyk 40 körül vannak (rtr) itthon és nem egy liga a wltoys-al.
Kb mint a nihui u807 vs xk 250.
Ha kopteres hasonlattal élnék, akkor a zmr vázas racernek megfelelő autók kitjei valahol 100 fölött kezdődnek.
Kicsi pénz, kicsi tánc....
Indulónak jó lesz. ☺ -
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2028 üzenetére
Nem!
50-ért ARR-t kapsz, 80-ért nem upgradelném.
Első futó csapággyal [link]
Hátsó agy csapággyal: [link]
Alu kardán, fém pinion és spur és felső lap: [link]
Torony [link]
2-t rendelsz ( 2 pár), akkor 3,99$ / szet.
Átveszem az egyik szetet, ha gondolod. ☺
Ugyan ennél a forgalmazónál 5$/pár a teló.
Max a difi mehet gallyra aminek meghajtó fogaskereke 1,87$ BG-n. Komplett difi fém lehajtással meg A979-B-hez van és passzol ehhez.
Na ahogy számolom35-40$ max és ugyanott vagy mint a BG-s szettel.
Lengőkart hagynám műanyagból, hogy ha nagyobb ütközés van, akkor ne az alváz törjön. ☺ -
szacsee
nagyúr
válasz
kimista #2011 üzenetére
Utána olvastam.
Spur után törik a tengely néha.
Mivel toygrade így nincs futómű megtámasztás, ezért cserélik páran a felső lapot fémre.
A difi műanyag, de elvileg a 979-B difi jó bele, aminek a lehajtása fém.
Ami törhet, ha durván használod:
Teló
Telótartó (torony)
AgyakAlin appal kb minden agy csapággyal, c-tartóval (vagy minek hívják) kb 20$
Lehet rá költeni, de várd meg, hogy a vezetési stílusod hogy bírja.
Tengely, spur, pinion legyen otthon. Szilikon olaj a telóba.
Az agyakba a csapágyat cseréld ki az elején még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest