Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sajtospalesz #7748 üzenetére
Minden triálos ezzel küzd.
Hogy javíts van pár opciód.
Beadlock felni ez jó ha van. (súlyokat kört ne rakj bele, csak kihajtást terheled)
Portál vagy a fixhidra injora súlyokat érdemes venni, így a tengelyen lesz a súly, illetve van súlyozott skidplate is.
Jó szivacsot vegyél a kerékbe, ami a súlyhoz való.
Hirtelen ennyi. -
napoleon2323
tag
válasz
sajtospalesz #7743 üzenetére
Szia! Ha nyitható motorháztető elvárás, akkor lényegében csak kemény kasztni jöhet szóba, ellenben az magasabb súlypontot is jelent, ami ugye sziklamászásnál sem az igazi. Ha jól tudom Injoria is gyárt ilyet, de ebay/ali,stb oldalakon is van rendkívül sok ilyen, különböző modellekben, tengelytávhoz.
Egy két magyar oldalon is láttam régen (sgmodell pl).
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sajtospalesz #7743 üzenetére
Tengelytáv passzoljon, vagy tudd annyira állítani.
-
mardal84
tag
válasz
sajtospalesz #7737 üzenetére
Igen de ha megnézed hogy mennyi az árkülönbség egy trx4 és trx4 sport között és mennyi egy teljes difi szett akkor szerintem jobban megéri már alapból megvenni a nem sport kit-et. Azt is neked kell összerakni és arra is lehet minden utólagos plusz kiegészítőt rakni és fejleszteni.
-
mardal84
tag
válasz
sajtospalesz #7733 üzenetére
Arra figyelj hogy se a trx4 sportban se base camp-ben nincs oldahtó difizár hanem fix difi. Nekem van egy trx4 kit és egy scx10.2 és mindkettőt nagyon szeretem és jó a terepen.
-
Emunem
őstag
válasz
egyikkel sem jársz rosszul.
-
JoinR
őstag
válasz
Mindkettő nagyon népszerű és jó is. Talán elsőre még túl jó is szerintem (nem olcsó, és mi van, ha mégse tetszik annyira). A TRX4-ből van kit verzió, amit egyből kezdhetsz azzal, hogy összerakod.
(szerk: ja közben látom, hogy az SCX-ből is van builder kit)
Alternatívaként még esetleg a CC-02 jöhet szóba, ami jóval szerényebb képességű, de olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged