- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1328 üzenetére
Hát nem nagyon van. Nekem szerencsére eredeti jött BG-ről is, igaz már majdnem 1 éve. Talán itt tuti eredeti van buddyrc de a szállítás biztos nem olcsó.
Itt a fórumon azt írják, hogy goodlucbuy-tól is eredetit vettek [link] de ők most nem szállítanak Magyarországra valami megbízhatatlan userekre hivatkozva, viszont az ebay-ról szállítanak, esetleg ott is megpróbálhatod [link]
Ha meg megjön akkor csinálj videót a kicsomagolásról és ha nem leforrasztott zacskóban van akkor reklamálj, mert a fake legtöbbször csak ilyen visszazárhatósban van.
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1311 üzenetére
A töltő jó, majd kell hozzá egy adapter még, 12V 5A minimum.
A 20C elég a 900kv motorokhoz, de szerintem inkább vegyél nagyobbat kapacitásút, most ezek jónak tűnnek [link] Könnyű is és nagy a kapacitása, van egy videó is HK youtube csatornáján, ott is elmondják, hogy 450-es quadokhoz normál repüléshez bőven elég a 10-20C.
-
Peaceliker
addikt
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1190 üzenetére
Nagyon dicsérik, hogy milyen jó, én is ezért vettem, mert kíváncsi vagyok rá, meg ehhez már lehet gps-t is csatlakoztatni. Szerintem vedd nyugodtan a KK2-öt, az pont jó elsőre, tanulgathatod a dolgokat vele, LCD-n állítasz és azonnal felszállhatsz, látod melyik beállítás milyen hatással van a repülésre.
-
tvamos
nagyúr
válasz
sesshou #1186 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az LCD-hez, esetleg jo lehet egy ilyesmi: CC3D Flight Openpilot Controller.
-
jozsi252
veterán
válasz
sesshou #1179 üzenetére
Szia
Én HobbyKing-ről szoktam, ott van a legnagyobb választék, illetve nem utolsó sorban a legjobb árak is. Úgy vélem hogy HK-n is megtalálod a neked való dolgokat. A lényeg hogy a Holland raktárból kell rendelni, és úgy itt van pár nap alatt. Én legutóbb akksikat meg lipo safe bag-et, meg pár kis kacatot rendeltem, GLS-el jött, és itt volt 4 nap alatt. Ja és a szállítás 11.35$ volt ha jól emlékszek.
Turnigy meg Zippy akksik jók nagyon. Én Phantomba használok Turnigy-t meg gyárit is, és ugyanannyit tudok vele repülni. Minimum 25C-s akksit vegyél, ez olyan 10 EUR környéke ha 2.2Ah veszel. Ahogy közeledünk egyre jobban karácsony fele, úgy fog nőni a szállítási idő. Szóval most ezért is érdemes HK Holland raktárból rendelni cuccokat.
Hogyha megadsz egy pontos árat hogy meddig lehet elmenni, akkor többet tudunk mondani hogy miből mit vegyél.
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1182 üzenetére
Kábeleket meg csatlakozókat is rendeld kintről, itthon kétszeres áron vannak, csak azokat elfelejtettem linkelni. Végül is kell 10db szervókábel(apa-apa) és egy XT60 csatlakozó amire az akksit csatlakoztatod. Meg egy ilyen kis panel amire ráforrasztod a szabályzókat és az előbb linkelt XT60-ast. Nézz meg pár egyszerűbb quadcopter építési videót youtube-on.
Akksi sokféle van, kezdőknek ajánlott a Zippy vagy Turnigy [link]
Amiket leírtam ahhoz választhatsz 3 cellás (3S) akksit 2200mAh-tól kb. 5000-ig. A repülési idő a az ampertől függ, az én 1,3kg-os gépem 3000mAh Zippy akksival átlagosan 10 percig bírja, de ez csökkenhet ha manőverezel stb., lebegés néha megvan 12 perc is. Meg akkor már kell egy töltő is, legolcsóbb és jó az IMAX B6.
-
Minstrel
senior tag
válasz
sesshou #1179 üzenetére
Inkább for fun, bár a for fan is jó
Ha nem egyszerre rendeled a cuccokat akkor jobb lesz a banggood, majdnem ugyanolyan árak, mint hk, de nincs postaköltség és 25usd felett adnak követési számot is. Most éppen 8%-os kupon van a játékok is hobbi kategóriában, szóval mindenre ami Neked kell. Egyedül az akksikat kellene majd HK-ról, mert van holland raktáruk és onnan nem hajóznak az akksik 5 hétig, mint kínából.
Az se rossz amit linkeltél, de ha megtetszik akkor úgyis már kamerát akarsz rá tenni meg még kitudja mit, úgyhogy érdemes inkább erősebb és kicsit drágább dolgokat venni.
Váz: [link1] [link2]
Motorok: [link]
Szabályzó: [link 25A vagy 30A]
Vezérlő: Ez olcsóbb ebay-en [link]
Propeller: [link]Szabályzóbó és motorból jó ha van plusz egy darab, propellerből plusz egy garnitúra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest