- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Igen, onnan. Kínából 4500, eu ból 5500
(#1413) Gondwana
v911 jó kis gép, bírja strapát
Amúgy ha koaxot megtanulta vezetni kezdheti elölről 911 el, mert egy 4ch heli teljesen máshogy viselkedik. Amúgy lehet egyből 911 et sztem
cx10 meg azért jó, mert stabilabban van egy helyben, mint 911, bár jóval fürgébb, mondjuk 1es fokozaton annyira nem. Csak akku nem cserélhető...de ha ráveszem magam tuti megmoddolom olyanra
-
Peaceliker
addikt
Ha ilyen játék kategóriára gondolsz, mint lejjebb linkeltél, akkor én előbb vennék kintről vmi syma gépet fele ennyibe. Mondjuk eu.banggood.com, az eu n belülről jön, áfa mentes lesz.
Nem bántásból írom a játék kategóriát, de ha belemerülsz rájössz, hogy az.
Ha még sosem volt ilyened, lehet érdemes lenne először egy cheerson cx10 et venni, kipróbálni bejön-e, vezetéssel hogy állsz, összetörni is nehezebb, árban 5-6k kintről, de néha itthon sem sokkal több.
Mert ezeket nem ám annyira egyszerű irányítaniÉs ha mégsem gondoltad elég komolyan kevesebb vagy nincs bukta.
Amúgy ezek az olcsó gépek valszeg nem tudnak túl messzire menni és videó minősége sem lesz sokáig kielégítő.
De ha komolyabb gépre vágsz fpv vel vagy videó rögzítéssel, ha teljesen 0ról kezded, az sztem alap hangon 100e (táv, töltő, akku, stb nem 2ft).(#1404) sesshou
Akkut én csak hk ról rendelek, de haver ajánlotta lindinger.at -t, onnan asszem 3eur a szállítás, wellpower akkuik vannak, amik állítólag jók.
-
sesshou
senior tag
első körben azt kellene eldöntened hogy mekkorát szeretnél mikro (5-10cm) lehet venni már távirányítőval együtt 15e-ért mini-t (250mm) mindenestől 70 környéke ehhez külön kell távirányítót is venni ami nagyobb befektetés de ha tényleg "hobbi szinten nyomnád"
akkor ez és még egy pár alkatrész újra felhasználható más modelleidben. és van még a "normál" méret (450mm) ami pár ezer forintal kerül többe mint a mini de cserébe nagyobb.
előnyök közül azt hiszem a méret külömbségből adódó hordozhatóság és az árkülömbség egyértelmű.
a 250 essel szebben lehet manőverezgetni fák között ilyesmi(én most ilyet építek.) 450-essel jobb felvételeket tudsz csinálni mert a nagyobb súj miatt stabilabb. és talán a repülési időt is jobban ki tudod tolni kb 10-12 azt hiszem akár 15 percig is de ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest