Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sesshou
üzenetére
Szia
Én HobbyKing-ről szoktam, ott van a legnagyobb választék, illetve nem utolsó sorban a legjobb árak is. Úgy vélem hogy HK-n is megtalálod a neked való dolgokat. A lényeg hogy a Holland raktárból kell rendelni, és úgy itt van pár nap alatt. Én legutóbb akksikat meg lipo safe bag-et, meg pár kis kacatot rendeltem, GLS-el jött, és itt volt 4 nap alatt. Ja és a szállítás 11.35$ volt ha jól emlékszek.
Turnigy meg Zippy akksik jók nagyon. Én Phantomba használok Turnigy-t meg gyárit is, és ugyanannyit tudok vele repülni. Minimum 25C-s akksit vegyél, ez olyan 10 EUR környéke ha 2.2Ah veszel. Ahogy közeledünk egyre jobban karácsony fele, úgy fog nőni a szállítási idő. Szóval most ezért is érdemes HK Holland raktárból rendelni cuccokat.
Hogyha megadsz egy pontos árat hogy meddig lehet elmenni, akkor többet tudunk mondani hogy miből mit vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő