- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
Labor táppal töltöm az asztalomon, és figyelek. Közben, meg utána kézzel ellenőrzöm a hőmérsékletét.
Ha sokáig akarom tárolni, akkor 3.7V/cellára töltöm, ha használni akarom, akkor 4.15.
Van egy lipo zsákom, ha eszembe jut, abban tárolom. Ha nem, akkor az asztalon felejtem. -
tvamos
nagyúr
En imadom a Traxxast, kolegamank e-revo van, imadja, a masiknak... azt elfelejtettem... arra emlekszem, hogy mechanikus valto van benne, o is szereti. Szerintem ez egy + ra.
Nekem Kyosho van, buggy, az is popec nagyon... (Kyosho Inferno TR15 atalakitva villanyra.) Kezd lassan osszeallni. Amig megint szet nem szakitom valahol.
Ha esetleg hasznalt Traxxas erdekel, akkor: [link]
Traxxasososk beszelgetnek: [link] -
üszök
őstag
Én mindenképp a kratont választanám a kettő közül. Mondjuk alkatrészileg nem tudom milyen az ellátottsága utána kell nézni. Spórolhatsz esetleg azon is ha nem újat veszel, elő szoktak fordulni eladó újszerű példányok ilyen autókból,meg igazi verseny tuggy-k ból is. Az 1/8 truggy a legdrágábban fenntartható kategória,drága a kaszni,drága a kerék, viszont azzal a legjobb menni szerintem. Én a traxxast mindenképp felejtősnek mondanám, Losi,Mugen, Serpent, ilyeneket nézegetnék. Igaz,hogy 120 ból nem lesznek ki. Meg lehet még próbálkozni esetleg a sokak által lenézett HPI truggy-val is az 160 körül van újan. Alkatrész ellátás néha akadozik,de itthon is lehet több boltból is beszerezni.
-
SoulReaver
veterán
Ha faragni akarsz, és nem ragaszkodsz a traxxas töltőhöz és akksikhoz, (amik amúgy túlárazott szarok), akkor nyugodtan vehetsz ebayről 2 cellás akksikat, és jóféle lipo töltőt. Csatikat át lehet forrasztani, nem nagy cucc.
E-revo drágább lenne, mert minimum 6 cellával kell hajtanod, ami 2 x 3 cellás akksikat jelent. Ebből 1 pár megint kevés, de még 2 pár is... Szóval minimum 3 pár akksi...
Nekem a baja reyhez van 4 db 2s lipom. Ha nekiállunk versenyezgetni egy kijelölt szakaszon, szinte folyamatosan, akkor nem bírnak ki egy órát összesen. Megy mint a barom, pedig csak 2s lipo-k.
-
atok666
őstag
Nem egy olcso hobbi ez sem
. Az egy akku keves lesz szerintem, inkabb 2, de meg inkabb 3 kellene (btw. miert nem 3s akkut veszel?). Faragni ugy tudnal belole, ha pl. nem brandelt toltot meg akkukat veszel melle (50-60euro korul kapsz teljesen hasznalhato 2 (akar 6s) akkut tolteni tudo kinai toltoket). A szerszamkeszleten viszont ne sporolj.
Mar emlitettem is, nezdd meg esetleg az arrma markat (a rajmodel is forgalmazza), talan kicsit mersekeltebb az ara, mint a Traxxasnak.
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest