- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Az MVC elvileg egy plusz track a BD stream-ben. Mellette mindig van egy 2D AVC alap track és az MVC track tartalmazza a stereo különbözet információt a 3D megjelenítéshez. Ez alapján visszafelé kompatibilisnek kellene lennie az MVC-t nem ismerő lejátszókkal. Legalább is ha jól értettem amit legutóbb olvastam róla Wikipedia-n.
-
azbest
félisten
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Lehet a 3d miatt, de a truehd / master audio is nagyobb proci erőt kíván. A pi2 ehhez már elég gyors, de a régi pi-n szaggatott. Lehet a MVC 3d kép és a hd hang együtt megint sok.
Lejátszás közben meg lehet jeleníteni a procik terhelését / statisztikát is. Nekem pl a jobb egérgombra a kép tetején jelenik meg. Köss rá egy egeret, ha távirányítóval nem lehet elővarázsolni. A kép tettején valami ilyesmit láthatsz, neten talált példa [link]
-
sztanozs
veterán
válasz
bogabi #20045 üzenetére
BD könyvtárakkal (NFS-en keresztül) nekem is gondom volt. Valahogy a részfájlok összeillesztésénél csúszhat el a dolog, mert az első fájlt még jól lejátsza aztán az első váltás után akad a kép és a hang.
Asszem hanyagolni fogom az NFS-t és visszatérek SMB-re. Csak gondom van vele.
-
-
psg5
veterán
válasz
bogabi #18412 üzenetére
Nem akarok tovább offolni, már ott vagyok a PP topikban is, de már próbáltam létrehozni pp fiókot, de a szül időt már nem engedte bevinni így nem tudtam létrehozni...mégis olybá tűnik, hogy a levont 1 USA dollár azért került levonásra, mert létrehoztam, pedig nem...a webkártya adataimat egyedül azon a raspberry pi webshop oldalon adtam meg, paypal regisztrációkor nem jutottam el odáig.
-
szasanyi
félisten
válasz
bogabi #18158 üzenetére
Nemtom, de ez miért lényeges? Nem hálózaton keresztül akarok lejátszani vieó(ka)t.
harylmu: de, bejön... ez:
Mit kezdjek ezzel?
to all: feltelepítettem a OpenELEC Dev Update-et de fogalmam sincs, hogy az alábbi oldalon lévő fájlok közül melyik frissíti a Kodi jelenlegi 15.2 verzióját 17-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged