- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen, a Volumio felülete WEB-en kersztül nem jön be.
Csak WEB-en kersztül próbáltam.
PING-re sem reagált. Bár azt azután próbáltam, hogy írtad, én meg már 10x újrahúztam a Volumiot.
Most közvetlenül rádugtam a laptopra, és úgy pingeltem. Semmi.
Közvetlenül rákötve monitorra nem tudom,kis macerával TV-re. Login és pswd kell neki. Eddig én sosem láttam ezt. Betoltam az SD-t, aztán már csak WEB-en rá kellett jelentkezni.Naplófájlokat nem tudom megkeresni. Nem tudom hogyan kell. SSH-n? Az nekem nagyon nem megy, max szájbarágósan, de azt meg mgeértem, hogy senkinek sincs kedve.
OK, most bejelentkeztem. Volumio, volumio párossal. És ez most jó nekem? Innen hogyan tovább? Vagy miért nem működik ahogy eddig a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest