- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen, a Volumio felülete WEB-en kersztül nem jön be.
Csak WEB-en kersztül próbáltam.
PING-re sem reagált. Bár azt azután próbáltam, hogy írtad, én meg már 10x újrahúztam a Volumiot.
Most közvetlenül rádugtam a laptopra, és úgy pingeltem. Semmi.
Közvetlenül rákötve monitorra nem tudom,kis macerával TV-re. Login és pswd kell neki. Eddig én sosem láttam ezt. Betoltam az SD-t, aztán már csak WEB-en rá kellett jelentkezni.Naplófájlokat nem tudom megkeresni. Nem tudom hogyan kell. SSH-n? Az nekem nagyon nem megy, max szájbarágósan, de azt meg mgeértem, hogy senkinek sincs kedve.
OK, most bejelentkeztem. Volumio, volumio párossal. És ez most jó nekem? Innen hogyan tovább? Vagy miért nem működik ahogy eddig a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Motoros topic
- PlayStation 5
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Warhammer 40.000
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest