- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco93
tag
A belseje nem lett szép! Azért nincs róla kép. Rendeltem ebayről rendes dórtót pi és lcd -é köz majd ha megjön lövök róla képet. De ha sok negatív kritika nem jön rá akkor rakhatok fel most is!
Az az érdekes hogy a Pi is teljesen megáll vagy az lcd drótja szedi össze a zajt s az okozza a leállást?
A drótozás vettem csatlakozó ellendarabot meg a kijelzőre is és s réz dróttal van összeforrasztva (maradék UTP kábel darabok)vjozsef:
Lcd világítás van a 4 szögben az alsó gomb! A gombok feliratozásának nem igen látom értelmét mert a előző következő a felsővel pedig a Pi-t lehet szabályosan leállítana majd a jobb alsóval teljesen áramtalanítani az egészet! Igen ez még fejlesztésre szorul hogy egy gombbal lehessen indítani mindent meg megállítani csak hát erre nem igen találtam épkézláb megoldást mert az oké hogy tartó kapcsolás kell de a Pi-t valahogy áramtalanítanom kell hogy elinduljon újra nem?
Én inkább szoftveresen szeretném vezérelni majd szép lassan hálózatról jó lenne ha tudna zenét lejátszani amit androidos telefonnal tudok vezérelni ehhez kellene nekem valami program. S ha már megy hálózatról jó lenne pendriveről is megvalósítani a dolgot! Itt a fórumon van egy cikk ami mindig be van linkelve majd abból szeretnék öltetett meríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vallás
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann