Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Hever itt a polcon kihasználatlanul egy Pi és mivel régóta szeretnék valamiféle hálózati meghajtós megoldást, gondoltam felhasználnám egy NAS-hoz.
Olvasgattam a neten különféle leírásokat, általában mindenhol 2,5"-s külső usb meghajtókkal építik ezeket.
LINUX tudásom nulla, de a leírások alapján szerintem menne a dolog viszont bírják ezek a külső 2,5"-s meghajtók az ilyen folyamatos üzemet? Vagy létezik-e valamiféle megoldás arra, hogy x idő tétlenség után "lepihen"?
Esetleg érdemes lenne egy 3,5"-s meghajtót használni külön táppal?
Az adatbiztonság nem érdekes, nem lennének rajta életbevágóan fontos adatok, kizárólag sorozatok, zenék, amiket táblagépen, telón vagy a TV-n néznénk. Így a dupla meghajtó, tükrözés nem játszik, csak egy szimpla, max. 750 GB-s HDD.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann