Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
balaaa88
üzenetére
múltkoriban mikor wifivel játszottam, akkor úgy tűnt az általad linkeltnek tűnő realtek wifi sokkal kisebb fogyasztású, mint a ralink példányom. A ralinknál tapasztaltam azt, hogy nagyon leesett a fesz és újra is indult a pi az ingadozás miatt. A realtek mellett job feszt mértem. Persze a kihúz-bedug dolog még jó esetben is okozhat olyan ingadozást, ami már sok neki. Aktív hub mellett viszont nem szabad előfordulnia. A leszakadást szoftveres bug is okozhatja.
(#7168) wassermann: valószínűleg nem a legjobb angolból a cikk írója és/vagy nem igazán ért az informatikához
Szimplán arról van szó, hogy a sun javahoz hasonlóan ezt is alapból telepítik az sd kártya image-re a későbbi - gondolom raspbian - oprendszer kiadásokhoz."Today I’m pleased to announce a step in that direction: working with the Raspberry Pi Foundation, effective immediately there’s a pilot release of the Wolfram Language—as well as Mathematica—that will soon be bundled as part of the standard system software for every Raspberry Pi computer." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Formula-1
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX6700XT 12GB!
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RX 580 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok! (32)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szimplán arról van szó, hogy a sun javahoz hasonlóan ezt is alapból telepítik az sd kártya image-re a későbbi - gondolom raspbian - oprendszer kiadásokhoz.
wassermann