Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Elektronikához jobban értő topictársak segítségét kérném.
A terv: a lakás összes helyiségébe kerül egy DS18B20, amelyről gyűjtöm a hőmérséklet adatokat, megjelenítem, stb. Ez idáig tiszta sor, nem gond.
Amit szeretnék: a gázkazán egyszerű termosztátja helyett (ilyen gagyi van) a Raspberry-vel vezérelni a fűtés kapcsolását. Nyilván nem lesz optimális, mert ha bekapcsolja a fűtést, akkor minden helyiségben fűteni fog (valamikor lehet, hogy a szelepeket is megoldom). A kérdésem mindössze annyi, hogy az ilyen termosztát ugye egyszerűen csak zárja az áramkört egy bizonyos hőmérséklet alatt, illetve nyitja felette? A helyettesítésre gondolom egy relé jó lenne. Kell egyáltalán relé (mondjuk megrendeltem ezt, mert szerintem kell - azért 2 csatornás, mert hátha használom majd valamire a másodikat is
), vagy máshogy oldanátok meg? (Ugyanis nem mértem - és nem is értek a termosztátokhoz -, de akár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a termosztáthoz csak a föld vezeték megy és azt zárja rövidre.)Persze az egészhez valami webes felület a config-oláshoz, megjelenítéshez, stb. De ez sem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Supermicro MBD-X11SPM-F Alaplap + Intel Xeon3204 6-Core 1.9GHz LGA14B Kit Processzor + 16GB RAM
- Supermicro AOC-SGP-I4 Belső Ethernet 1000 Mbit/s (AOC-SGP-I4) 2db
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), vagy máshogy oldanátok meg? (Ugyanis nem mértem - és nem is értek a termosztátokhoz -, de akár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a termosztáthoz csak a föld vezeték megy és azt zárja rövidre.)
wassermann