- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Így van, csak zárja és nyitja, de nem mindegy, hogy hogyan (milyen fűtésed van), pl. vannak ilyen PID vezérlős termosztátok, amik elég gyorsan csinálják ezt és egy relé igen gyorsan meghal alattuk, ezek TTL kimenetesek, és szilárdtest relét szoktak rátenni, az bírja a szaggatást és nem is kattog.

Szóval én a helyedben ebay-en vennék egy a fűtéshez megfelelő termosztátot.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
En ilyet vennek mert ez vezetek nelkuli [link]
Igazabol ez tetszik a legjobban csak nemt udom h rpivel is mukodike e, az elado se tudja kerdeztem, es alapbol arduinohoz arulja: [link]
(Aki ert hozza az mit gondol, ha arduval megy akkor pivel is?)Amugy a kerdeseidre nem tudom a valaszt csak a relek miatt irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann