Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, örülök ennek a topicnak, én is nagy rajongója vagyok a cuccnak
nem láttam még ilyen ügyes kis hardvert ilyen árban, nagyon várom hogy itthon is lehessen kapni.
Páran azt mondják hogy a 100mb-es hálókártya nagyon kevés, viszont ennyi pénzért szerintem belefér némi kompromisszum.
Én tuti karakteres felületen fogom használni, elsősorban fájlszerver, samba, torrent. Ennyi rammal és ekkora processzorral biztosan bírni fog mindent amire kell
A fogyasztása is tökéletes.
Az oprendszer usb vinyóra megy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC garanciás alkatrészekkel I9-13900K / NVIDIA RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 2TB+ tárhely
- Új PC - i3-10105/8GB DDR4 RAM/256GB NVME
- Új PC - AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4 RAM/256GB NVME/
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- Ryzen 9 5900X/ Rx 5700XT/ 32GB RAM/ 1TB SSD/ 240Hz monitor teljes setup
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest