Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni egy esetleges SSD vásárlás ügyében. Szeretnék beújítani a Pi4-hez egy SSD-t, mivel az USB3-as WD mypassport HDD-m egyik pillanatról a másikra nem akar vele működni. Egy másik linuxos gépen sikerült megnyitnom a rajta levő fájlokat, de gyanítom hogy véres a torka, mivel 24/7 torrent futott rajta kb 1 évig. Mondjuk nem feltétlenül kellene megpusztulnia ettől, de a jelenlegi helyzetben ez most mellékes
A másik dolog, hogy eddig is voltak teljesítménybéli gondok, különösen amikor kevés volt a szabad hely, leesett a letöltési sebesség kilobyte-okra, és ilyenkor meg-meg emlegettem a rendszer felmenőit
Ezen a fórumon ajánlotta valaki, hogy cseréljem le az egészet SSD-re, ha jól emlékszem arra hivatkozva, hogy a kis tárhely miatt a drasztikusan megnövekszik a késleltetés meg még ott van a CMR/SMR kérdés is, és itt már több sebből vérzik a történet ez számomra is világos, csak nem tudtam/akartam rá túl sok időt szánni...eddig
Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen SSD-t vegyek? Konkrét típus ami bevált? Van-e valakinek jól bevált config? Ti mit használtok torrent/dlna/samba alá? Szvsz BŐVEN elég lenne nekem egy sata3 SSD is egy aliexpress-es USB3->SATA3 csatolóval, de rémlik valahonnan, hogy ott sem minden típust szeret a málna. De lehet van jobb vétel ami nvme csatolású, de akkor ahhoz kellene usb3->nvme átalakító. Persze arra is gondoltam, hogy nem árt egy betáplálással ellátott USB3 hub. Ezen vívódom, minden véleményre kíváncsi vagyok, előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- AMD AM5 Gamer PC (Ryzen 7500F, 32GB DDR5, RX 7700 XT 12GB, 1TB SSD)
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest