- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Van nekem egy 3B+om amin jelenleg nyomtató megosztás, duckdns, wireguard fut. Gondoltam ma csatlakoztatok hozzá egy külső USB-s merevlemezt és beüzemelem a qbittorrentet. Leformáztam az USB-s merevlemezt ext4-re ENCLOSURE néven és rá dugtam a pi-re. A lemezt automatikusan csatlakoztatta is, ezek után beállítottam az smb-t távoli eléréshez. Az is tökéletesen működik. Igaz az alap pi userrel csináltam, de megy. Elérem telefonról és Windows alól is. VPN alól is működik. A Qbittorrentet ez alapján link csináltam meg. Az is működik de amikor az USB-s lemezt adom meg letöltési útvonalnak, akkor nem indul el a letöltés csak azt írja, hogy error. Az alap letöltési útvonal viszont működik ha hagyom azon akkor elindul a letöltés. Persze ugye az nem a külső merevlemezen van. Ha a pi asztalon rá megyek a külső lemez ikonjára és megnézem a jogosultságokat akkor ott azt írja bárki hozzá férhet, megtekintheti és módosíthatja a lemezt és a rajta lévő mappát is. Ezt a mappát adtam meg elérési útnak a letöltéshez a qbittorrentben. Hogyan lehetne ezt megoldani? Mégis valami jogosultság probléma van? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- MSI PRO B660M-A DDR4 Alaplap + Intel Core i7-12700
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann