Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Ezt az oldalt találtam: [link]
Itt pedig ezt a kódot: chmod +x /etc/init.d/mpdlcd
Ez után már lefutott szépen a kód, majd reboot és működik, indul
Köszönöm mindenkinek a türelmet és a segítséget.
Tudom, hogy elegetek van már a kérdéseimből értetelenségemből, de ígérem, hogy az utolsó segítség és utána elfelejtem a topikot
1.On-off gomb...2 verziót találtam:[link] (GPIO3 and GND)git clone https://github.com/Howchoo/pi-power-button.git ./pi-power-button/script/installvolumio@volumio:~$ ./pi-power-button/script/install=> Installing shutdown listener...[sudo] password for volumio:=> Starting shutdown listener...Starting listen-for-shutdown.pyShutdown listener installed.Check out howchoo.com for more awesome Pi projects!volumio@volumio:~$ Traceback (most recent call last):File "/usr/local/bin/listen-for-shutdown.py", line 4, in <module>import RPi.GPIO as GPIOImportError: No module named RPi.GPIOItt hiába nyomom, csak újraindul.2.[link] GPIO pins 39 and 40.sudo apt updatesudo apt install python3-gpiozerosudo nano shutdown-press-simple.py#!/usr/bin/env python3from gpiozero import Buttonimport osButton(21).wait_for_press()os.system("sudo poweroff")chmod a+x shutdown-press-simple.pysudo nano /etc/rc.local utolsó elötti sor:echo '~pi/shutdown-press-simple.py'És itt is az eredény ugyan az, csak egy reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 24GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann