- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért nem megy bootoláskor tovább a színes (szivárványos kocka)képen. Ha kiveszem a kártyát, akkor bejön a raspberry alap képernyő és várja a boot eszközt. Ha ekkor teszem be a kártyát, akkor továbbmegy és bejön ez a színes kocka és ott vége. A legszebb, hogy ez az azután van, hogy már egyszer erről felállt a rendszer amikor telepítettem, majd a beállítások és frissítések után kért egy restartot és ennyi. De ilyen volt már olyankor is, amikor kiírtam kártyára egy új rendszert és ugyanezt játszotta el. Kezdünk egyre kevésbé barátok lenni, pedig tegnap kíváncsiságból még a windows 10-et is feltettem. Kár volt, mert majdnem fullon megy a proci tőle, és így nem sok értelme van, nem erre való ez a gép, bár nekem egyelőre csalódás, mert amire akartam semmire sem sem jó (ez túlzás, de így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- Gamer Pc, csere gamer laptopra is akár
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann