Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, átköltöztem az SSD-re teljesen, viszont, különböző checkek, ilyesmik sorá sztem az fdisk önhatalmúlag elcseszte a / alá felcsatolt partíciót. Semmi módosítást nem csináltam, csak a p és az i parancsokkal listáztam.
És ugyanez történt az SD kártyával is, szintén az fdisk miatt. Valami DOS-szal kapcsolatos piros üzenetet jelenített meg, de már nem emlékszem rá.A partíciók látszódnak, de felcsatolni pont azt nem lehet.
Az új megoldás szerint az SSD-m: sda1 (/boot), sda2 (/), sda3 (/data). Az SD is ugyanez, csak a /data nélkül. És mindkettőn felcsatolhatatlanná vált a / mount.Van mentésem, vissza tudom állítani, de az legalább egy óra. Vissza tudom valahogy hozni az élők sorába? És az fdisk mindenféle modifikáció hiányában, hogy cseszte szét?

Nem tudok most semmit nézni, mert már egyikről se bootol be a rendszer. Ez nagyon bosszant, mivel az fdsisk-kel kéne még mókolnom az SSD-n, de ha folyton szétcseszi a partíciókat, akkor nem fogok előbbre jutni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gran Turismo
- VR topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- i5 12500/ RX6700 XT 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Egyedi építésű Asus PC
- Gamer PC i7-6700 GTX1080 16GB RAM 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann