Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Igazából annyi, hogy a saját, illetve akár az itteni közösség igényeire tudom szabni, reális határok között.
Viszont máris gondba ütköztem. Félek, a nagyobb nehézséget az fogja okozni, hogy a többség Pi-jén nem lesz alapból Mono. Az meg, hogy a delikvens előtte (adott esetben csak ezért a szoftverért) hajlandó-e telepíteni, már eléggé megkérdőjelezhető.
A Python ezen a rendszeren alap, szinte mindenki abban fejleszt, én viszont a szóba jöhető programnyelvek közül csak a C#-ot ismerem. Ez most kissé elkeserített.A telepítés nem lesz ennyiből megoldható (ahogy én azzal számoltam):
git clone blabla
xbuild blabla
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann