- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Igen, tudom. Ezeken én is túl vagyok. Ezért írtam amit írtam. Van otthon egy hegy kontroller. Snes klón usb-s, DS3 klón vezeték nélküli usb-s vevővel stb. Most 2db DS4-el használom bluetoothon. Párosítás után keymap is jó volt, nem kellett külön cli-n párosítani, majd vissza guira felkonfigurálni.... Alapból fel van készítve különböző power managementre, GPIO power gomb, atxraspi stb. Csak a konfig fájlban kell uncommentelni, amit webui-on keresztül is megtehetsz. Romok feltöltése alapértelmezetten sambàn, vagy webui, ahol mindjárt az emulationstationt is újra tudod indítani, hogy lásson mindent stb stb. Sok pici apróság, ami miatt szerintem jobb. Én is szeretek bibelődni, de ugyanígy voltam. Ha valami működik, pláne amit intenzíven személyre kell szabni, rettegsz, nehogy összeonoljon. Amúgy meg sok a kütyü. A TV alatt van(volt) 3db pi. Egy mozi, egy retropie, egy zene... Már csak kettő van, amint veszek végre egy hifiberry digit, a volumio is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest