- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Savageboy! Nagyon szépen köszi sikerült!
Viszont lenne még egy kérdés, hátha valaki tud segíteni.
RPI-n sikerült megcsinálnom, hogy GPIO 4 csatlakozó részre rátettem egy kis vezetéket antennának, és e [link] módszer szerint megcsináltam, hogy FM Transzmitterként működjön az adott .wav hang file. Telefonon, Rádión FM adóba be is jön. Tehát ez siker

Viszont én azt szeretném, hogy egy adott shoutcast stream-ről jönne (internet rádió), nem pedig egy .wav hangmintáról a zene, amit úgy szint az FM Transzmitter antennán tudnám hallgatni.
Mert ezt megcsináltam: [link] viszont itt csak akkor hallom a beillesztett internet rádiót, ha a Jackdugóba beteszek egy fülest, és megy a stream zene.
Vagy ehhez tényleg kell egy különálló FM transmitter board? Azaz egyszerre nem megy a két dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann