- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Savageboy! Nagyon szépen köszi sikerült!
Viszont lenne még egy kérdés, hátha valaki tud segíteni.
RPI-n sikerült megcsinálnom, hogy GPIO 4 csatlakozó részre rátettem egy kis vezetéket antennának, és e [link] módszer szerint megcsináltam, hogy FM Transzmitterként működjön az adott .wav hang file. Telefonon, Rádión FM adóba be is jön. Tehát ez siker
Viszont én azt szeretném, hogy egy adott shoutcast stream-ről jönne (internet rádió), nem pedig egy .wav hangmintáról a zene, amit úgy szint az FM Transzmitter antennán tudnám hallgatni.
Mert ezt megcsináltam: [link] viszont itt csak akkor hallom a beillesztett internet rádiót, ha a Jackdugóba beteszek egy fülest, és megy a stream zene.
Vagy ehhez tényleg kell egy különálló FM transmitter board? Azaz egyszerre nem megy a két dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest