- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit új vagyok e témában, ezért előre is bocsi.
Szóval a TV-m egy LG 55UK6950PLB. Erre mint utána jártam nem lehet feltenni a Kodi-t.
Hozzá jutottam egy RPi 3 cuccoshoz. Kérdésem az, hogy erre hogy lehet feltenni a Kodi programot? Gondolom Linux oprendszer kell rátenni. De melyiket? Van esetleg egy olyan youtube link, vagy bármely szájbarágós leírás, ahonnan el lehetne indulni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest