- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtirley
tag
Sziasztok!
Van egy RPi 3B+ -om. Használom már egy ideje erre-arra, de most a kiváncsiság kedvéért ki akartam próbálni, hogy hogy működik egy pendrive-ról, úgyhogy húztam egy Raspbiant egy 16 gigás pendrive-ra. Nos, az istennek sem akar bebootolni róla, csak világít a piros amikor megtáplálom, de semmi sem történik. Mit hagytam ki? Ennek nem kellene csak úgy simán bootolnia? Az image elvileg rendben van, először Etcherrel csináltam, de mikor nem ment, akkor megcsináltam Debian alatt is dd-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest