- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
hpeti2
üzenetére
köszi, ezen már én is gondolkodtam, hogy beszerzek rendes gyári tápot. Most pl usb hdd nélkül (csak hálózatos lejátszással) egy sima 2A-es Samsung fast charger-rel van meghajtva, és folyton előjön a színes kis négyzet. Valahol olvastam, hogy ezek az adaptív, meg okos töltők azt hiszik, valami végtelenül buta eszköz van a végére dugva (ami igaz is ebből a szempontból), és nem adják le a maximális teljesítményt, hanem kevesebbel etetik.
Más: az alapvető célom, egy usb-s hdd-s médialejátszó lenne (nyaraláskor, nagyihoz utazáskor), ehhez egy sima 2,5"-os usb hdd-t ajánlanátok, vagy gondolkodjak egy sata/usb konveretern, mint pl a SupTronics X820 expansion board? Ez utóbbinál a power probléma kiküszöbölve (egy 4A-s táp hajtja meg a boardot és utána az RPi-t), de nem tudom, sebességben és beállításban melyik a jobb. Feltételezem másolási/olvasási sebesség kb ugyanaz, mert mind a kettős az usb-s buszon van, de lehet, hogy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann