Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leho_89
csendes tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Transmissiont próbálnám beállítani, hogy külső HDD-re töltsön, de valam nem megy.
Amit csináltam:
-MyOSMC-ben transmission telepítéseSSH:
-HDD megkeresése: fdisk -l (sda a HDD)
-Formázás ext4-re: sudo mkfs.ext4 dev/sda
-HDD mountolása: sudo mount dev/sda media/wdred (előtte sudo mkdir /media/wdred)
- utána a transmission configjában a download útvonalat beállítottam /media/wdred/Downloads -raA fentieknél semmilyen hibaüzenet nem jött.
Webes felületen elérem a transmissiont de ha elkezdek egy letöltést alapértelmezetten a /home/osmc/downloads-t hozza, és ha átírom a fent említett útvonalra, akkor is olyan mintha SD kártyára töltene, mert 16GB filenál kiírja, hogy nincs elég hely.
Tudnátok segíteni, hogy mit rontottam el? Ez még új nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- skoda12: Webshopos átverések
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- Asus Rog Gamer PC Ryzen 5700X3D
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest