Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leho_89
csendes tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Transmissiont próbálnám beállítani, hogy külső HDD-re töltsön, de valam nem megy.
Amit csináltam:
-MyOSMC-ben transmission telepítéseSSH:
-HDD megkeresése: fdisk -l (sda a HDD)
-Formázás ext4-re: sudo mkfs.ext4 dev/sda
-HDD mountolása: sudo mount dev/sda media/wdred (előtte sudo mkdir /media/wdred)
- utána a transmission configjában a download útvonalat beállítottam /media/wdred/Downloads -raA fentieknél semmilyen hibaüzenet nem jött.
Webes felületen elérem a transmissiont de ha elkezdek egy letöltést alapértelmezetten a /home/osmc/downloads-t hozza, és ha átírom a fent említett útvonalra, akkor is olyan mintha SD kártyára töltene, mert 16GB filenál kiírja, hogy nincs elég hely.
Tudnátok segíteni, hogy mit rontottam el? Ez még új nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann