- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok! Adott egy Raspi model B az egymagos, fél giga ramos kiszerelésben. Erre tettem egy legújabb stretch raspbian light-ot, Kodi 17.6-ot és tvheadend 4.2-t. Digi DVB-C-t próbáltam összehozni (Mygica T230 adapterrel, fw fájlok bemásolva). A tvheadend szépen behangolja a csatornákat, kívülről VLC-vel rácsatlakozva nem villám de kép és hang is jön rendben, de a málnán futó Kodi valahogy nem birkózik meg vele. Látja a csatornákat, olvassa az EPG-t, de kép és hang nem akar lenni (utóbbi egyébként jól átmegy a HDMI-n, a Kodi felülete adja a lapozási hangokat). Indításnál bufferelés, de utána semmi. MPEG2 kulcs van, VC1 nincsen, de ha jól tudom akkor ez MPEG4 adás. Lehet a stretch light-ból hiányzik még valami komponens? Valamilyen codec csomagot kellene még telepíteni? Tudom hogy nem egy erőgép, de azért legalább diavetítésként csak meg kéne jelennie a képnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest