Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Osztottam szoroztam, úgy döntöttem, hogy amire nekem kellene a gép az úgy nem lesz jó, ugye két variáns volt, vagy egy rpi3 vagy egy androidos tv box. Egy harmadik variánsnál döntöttem, valami használt mini pc amin elfut egy lájtos linux distro
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
wassermann