Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Osztottam szoroztam, úgy döntöttem, hogy amire nekem kellene a gép az úgy nem lesz jó, ugye két variáns volt, vagy egy rpi3 vagy egy androidos tv box. Egy harmadik variánsnál döntöttem, valami használt mini pc amin elfut egy lájtos linux distro
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
wassermann